Laatste Diversen nieuws

  • Indrukwekkend professioneel in het ontzorgen van A tot Z! Buitengewoon tevreden over de dienstverlening van WSB. Van het 1e contact bij de ontwerpfase tot en met de oplevering van opdracht zijn wij onder de indruk van de professionaliteit. In het bijzonder van de responsiviteit en deskundigheid van de mensen, als ook van de kwaliteit van de oplossingen en producten. Heel prettig om mee samen te werken.
    Ernst-Jan
    Intrinsic, Soest
  • Ik was op zoek naar een interieurbouwer die niet alleen mooie en goede meubels kan maken, maar ook een partij die met mij meedenkt. Bij WSB heb ik dat gevonden. Zij verdiepen zich in je bedrijf en denken in alles met je mee. Van advies m.b.t. de meubels tot de verlichting en styling van de winkel aan toe. Ik hoop nog vele projecten met hun te mogen doen.
    Alice van Beest
    Van Beest Bloemen
  • Ervaring? Vakkundig, betrokken en klantgericht. WSB heeft het maatwerkinterieur geleverd van ons kantoor (Bosselaar Strengers Legal Partners). WSB is vakkundig en heeft prachtig werk geleverd, waarmee wij zeer tevreden zijn. Het is prettig schakelen met WSB. Zij zijn klantgericht, komen afspraken na en kunnen snel schakelen binnen een kort tijdsbestek. De werkwijze van WSB hebben wij als zeer goed beschouwd! Aanbevelen? Ja
    Teunis Broer
    Bosselaar Strengers Advocaten
  • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
    Willem Woldringh
    Woldringh Optiek | Groningen
  • Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant snel bijgewerkt! Volgens mij is er geen Belgisch bedrijf in jullie sector dat het beter en stipter zou hebben gedaan." Beoordelingen WSB: Retail design 10, Begeleiding 10, Uitvoering 9. Beveel je WSB aan? "Ja!"
    Sabine Reyntjens
    Brilshop Reyntjens - Putte (BE)
  • Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .
    Michel van Os
    Kings Square Mode Exclusief - Amsterdam
  • Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: "Inmiddels hebben we met WSBDESIGN.COM een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!"
    Makelaar met 3 vestigingen
    Koos
  • "Klasse, warmte en identiteit en de klant is koning: Zo ervaar ik de samenwerking met WSB." Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."  
    Referentie maatwerk inrichting
  • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
    Dennis van Burger Fashion
    Burger Fashion
  • "Het ontwerp was er knal op. Leuk team om mee samen te werken." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8.7 -> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan!"
    Frank Nuytinck:
    Nuytinck Optiek