Laatste Juweliers nieuws

  • De eerste gesprekken met Rick van WSB waren erg prettig. Er werd meegedacht met de locatie, stukje veiligheid en hij snapte met een paar zinnen al wat ik in mijn hoofd had zitten en hoe ik de winkel voor ogen had. Dit werd uitgezet in een ontwerp en kort daarna ging de verbouwing van start. De gehele verbouwing verliep goed. De planning verliep bijna vlekkeloos (1 week later open dan gepland), het team leverde vakmanschap en kwaliteit. Ik kan niet anders zeggen dat ik WSB iedereen kan aanraden voor zijn/haar verbouwing en interieur! WSB, bedankt!!
    Cindy Janmaat
    Juwelier Trossèl
  • WSB is geen vanzelfsprekende keuze als Vlaamse opticien met verbouwingsplannen. De afstand Scherpenzeel - Oudenaarde maakt het minder kostenefficiënt maar toch zijn we overstag gegaan en we hebben geen spijt van onze beslissing! We zochten bevestiging van wat ons eerder werd verteld door integere Vlaamse collega opticiens die al succesvol met WSB hadden samen gewerkt. Om helemaal zeker te zijn, bezochten we de showroom in Nederland. Alle initiële contacten werden verzorgd door Nico, zaakvoerder WSB. Een briljant individu die Hollandse nuchterheid, oog voor detail en zakelijk inzicht weet te vervatten in een aantrekkelijk concept. Het volledige team van WSB is vervuld van een dynamiek die bijzonder inspirerend werkt. Onze zaak was 4 dagen eerder klaar dan voorzien en werd opgeleverd binnen budget. "Says it all" . Geen vertraging , geen stress. Onze zaak is op amper 6 weken volledig verbouwd met verbluffend resultaat. Inspireren, heldere afspraken maken & nakomen, ontzorgen & bovendien problemen oplossen, resulteert in tevreden klanten. Dat doen we als opticien, werkend voor eigen rekening, toch ook?
    Paul – Focus Optiek
    Oudenaarde-Eine (BE)
  • "De samenwerking met WSB is heel plezierig. Iedere keer is het eerste ontwerp direct al heel goed en het team slaagt erin om de projecten voortijdig op hoog niveau op te leveren. De samenwerking met Rick Blankenstijn brengt ons op strategisch gebied een stap verder."
    Olivier Laurent
    Bijouterie Laurant
  • Ik ben zeer, zeer tevreden. Ik zal u zeggen: nog nooit in onze historie hebben wij een feilloos verlopen project als deze ervaren. Alles klopte, van timing tot aan de prijs. Uiteraard liepen we samen met WSB hier en daar tegen wat obstakels aan, maar die werden kundig en snel opgelost. Het resultaat maakt ons ook heel trots. Er wordt in de branche over gesproken, zo merken we. Dus niet alleen onze klanten zijn zeer complimenteus over de nieuwe winkel, ook onze leveranciers zijn unaniem positief. Zo hadden we laatst de grote baas van Breitling op bezoek, omdat hij zo’n goede verhalen had gehoord over onze winkel en dat met eigen ogen wilde aanschouwen. We zijn voornemens om ons merkenportfolio verder uit te breiden met een aantal zeer vooraanstaande horlogemerken, maar we zijn vol vertrouwen, want dat gaat met onze nieuwe uitstraling en prachtige winkel zeer zeker lukken. Zeker in het hoge segment worden steeds meer eisen gesteld aan de omgeving waarin merken gepresenteerd worden en daar moet je als verkooppunt aan voldoen, maar dat is nu geen issue meer. Dat hebben we toch mede te danken aan WSB. We zijn klaar voor een mooie toekomst.
    Alain Tensen
    TenSen Juweliers Antwerpen
  • Ervaring? "Wij zijn heel tevreden van de werken van WSB, ook voor de afwerking en zo. Wij waren ook zeer tevreden dat de werken af waren op het afgesproken moment." Beveelt u WSB aan? "Ja"
    Purdey
    Juwelier van Ruyskensvelde
  • De samenwerking met het bedrijf WSB was perfect voor ons. We hadden een vast budget, dat voorbeeldig werd aangehouden. De kleuren die bij onze ideeën pasten, werden prachtig geïmplementeerd. Onze ideeën zijn allemaal meegenomen in de planning. De montagedatum ter plaatse verliep erg goed, ondanks de spontane wisseling van de meubelpositie, dat beviel ons vooral. Onze geselecteerde meubelen kunnen op elk moment worden uitgebreid. Het bedrijf en onze contactpersoon de heer Dros stond altijd voor ons klaar. In de toekomst alleen met WSB.
    Frau Nohl
    Goldschmiede Nohl
  • Een keurig bedrijf met heel goede voorstellen en een strakke planning bij de uitvoering. De technische mensen waren keurig op tijd en zeer accuraat.
    Maarten Jan van Zaanen
    Juwelier van Zaanen
  • De reacties op de winkel zijn uitermate positief! Ik hoor links en rechts van vertegenwoordigers dat we één van de mooiste winkels in België hebben..... Dat doet echt deugd! Bedankt voor het goede ontwerp!  
    Jan Jacob
    Jacob Juwelen in Lebbeke (BE)
  • Ervaring: "Positieve ervaring, vanaf eerste gesprek tot en met oplevering; Perfectionisten in alle opzichten!" Retail design: 10 >> Begeleiding: 10 >> Uitvoering: 10  
    Schreven Juwelier en Optiek
  • "De relatie van Hell/WSB bestaat al tientallen jaren. Wij kiezen voor WSB vanwege de kwaliteit/het karakter van het bedrijf en de mensen die er werken/ vernieuwend design en een goede begeleiding. Met als resultaat, een verrassende winkel met een geweldige uitstraling." Ab, beveel je WSB aan? "Ja: Retail design: 9, Begeleiding: 9, Uitvoering: 9"
    Ab van Hell
    Van Hell Juweliers Apeldoorn
  • "Dankzij persoonlijk advies van Rick Blankenstijn van WSB konden we een uitbreiding van onze winkels realiseren. Vanaf ontwerp tot realisatie was de begeleiding zeer prettig en vakkundig. Goede mix van deskundig advies en persoonlijk inbreng bij de inrichting van de winkel, waarbij ook de kennis van zaken wat betreft verzekeringseisen zeker aanwezig is."
    Kaptijn Juweliers
    Kobus van Kaptijn Juweliers
  • "We hebben reeds 3 juwelierszaken gewerkt met deze topfirma en zijn telkens 100% tevreden. Het resultaat is telkens fantastisch en een voorbeeld voor onze branche! Zij werken goed gestructureerd en zorgen voor geen stress in deze meestal stressvolle periode van opening. Een echte aanrader! www.heleven.com" Beoordeling: 9,7. Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."
    Eddy van Juwelier Heleven
    Heleven Juweliers
  • "Fijne samenwerking gehad, waarbij we tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. We horen nog regelmatig van onze klanten: "Wat een prachtige winkel heeft u toch!"". Boordeling: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan"
    Aart van Hell
    van Hell Juweliers - Amersfoort
  • Erik, wat is je ervaring met WSB Interieurbouw? "Het is een fantastisch bedrijf, waar keurig werk word afgeleverd en waar ze met je meedenken. Ook jaren later als er toch wat is zullen ze hun uiterste best doen om het te verhelpen. In één woord top."
    Erik van Leeuwen
    Juwelier van Leeuwen - Geldermalsen
  • "Zeer degelijk opgestelde plannen met vernieuwende ideeën en gedetailleerde voorbereiding. Perfecte uitvoering door een zeer gemotiveerd team. Technisch en administratief correct uitgevoerd. Een echte aanrader." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 10.0
    Anneleen van Juwelier Vrancken
    Juwelier Vrancken (Waterschei-Genk - BE)
  • "Het was een feest om met WSB samen te werken, jammer dat we niet elke maand een winkel kunnen laten verbouwen door WSB. Vanaf de eerste telefoon ging alles heel vlot, afspraken werden netjes nagekomen, geen verschuivingen, geen vertragingen. Afwerking werd tot op de laatste puntjes afgewerkt, zonder bijkomende kosten. Deal is een deal bij WSB !" Beoordeling van WSB Interieurbouw: 9,7
    Frank Hellinx Juwelen
    Frank Hellinx Juweliers - Bilzen (BE)
  • "Meer dan positief!" Beoordeling WSB Interieurbouw: 9,7
    Arno van Mostert Juweliers
  • "Mijn vrouw en ik hebben de verbouwing voor de 2de maal van onze winkel door WSB als heel prettig ervaren. De samenwerking was fijn en na 3 jaar krijgen we nog steeds complimenten voor onze mooie zaak !" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8,3. Beveelt u ons aan? "Ja, dat beveel ik aan!"
    Juwelier Mekes
    Juwelier Mekes
  • "Zeer prettig zaken doen met de Firma WSB. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan het uiteindelijke resultaat is het tot in de perfectie volbracht. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Beoordeling van WSB Interieurbouw: 8,3. Aanbeveling? Ja, dat beveel ik aan!"
    Robert den Haag
    Robert den Haag Juweliers
  • Broekhuis Juweliers uit Steenbergen. Dick beveel jij WSB aan? "Ja". Wat is je beoordeling? Retail design: 8, Begeleiding: 9, Uitvoering: 8  
    Dick Broekhuis van Broekhuis Juweliers
    Broekhuis Juweliers