Maatwerk interieurs: Top kwaliteit en uniek design

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

Wij helpen juist die mensen die op zoek zijn naar klasse, warmte en intimiteit maar daarbij vooral ook houden van een stukje eigenheid en brutaliteit. Hierbij is het de kunst om het dna van de bewoner op een subtiele manier te laten weerspiegelen. Juist daardoor ontstaat de authenticiteit die een interieur zowel vertrouwd als opvallend maakt. Betreft alles op het gebied van maatwerk inrichting. Van de keuken, kastenwand, tafel tot aan de badkamermeubelen.

Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen >>


Video's Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen >>


Laatste Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Maatwerk Luxe villa's & woonhuizen >>

 

 • Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .
  Video van de grand opening van Kings Square>> Michel van OsKings Square Mode Exclusief - Amsterdam
 • Ervaring ontwerp en inrichting meubels op maat: Paul: ">> creatief meegedacht in ontwerpfase door WSB Interieurbouw >> geniale ideeën en dito ontwerpen >> strakke planning en >> levering keurige montagedienst In één keer perfect opgeleverd!!" Beoordeling: Ontwerp 10 - Begeleiding 10 - Uitvoering 10. Beveelt WSB aan? "Ja"  
  13353 01 tafel 3500 Karakteristieke woning aan de oude haven in GoesPaul
 • "Klasse, warmte en identiteit en de klant is koning: Zo ervaar ik de samenwerking met WSB." Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."  
  Referentie maatwerk inrichting
 • "WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
  WSB Interieurbouw Intermedica zorgkliniek dermatholoog Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek