Coming Soon: Anna van Toor in het nieuw!

De restyling van de winkel van Anna van Toor vordert! Na Gorinchem, Zwolle, den Bosch en Eindhoven, heropenen deze maand de winkels van Tiel en Zeist! Anna van Toor bestaat dit jaar 100 jaar, maar ze is eigenlijk 100 jaar jong!

De wereld van Anna van Toor!

In de wereld van Anna van Toor… spelen vrouwen de hoofdrol en is stijl de bindende factor. De collecties zijn dan ook ontworpen voor de stijlvolle, sportieve en eigentijdse vrouwen die Nederland rijk is. De historie van Anna van Toor gaat terug naar 1918 en sinds 1999 ontwerpen wij damesmode onder ons eigen merk Anna. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer en gaat Anna van Toor op volle snelheid vooruit. Kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid staan bij Anna van Toor hoog in het vaandel en deze waarden zijn voelbaar in alle facetten van ons bedrijf. Bij Anna van Toor gaat mode verder dan tijdelijke trends, wij bieden de klant een unieke stijl. Anna van Toor is lid van de Fair Wear foundation!

Van Winkelinrichting modewinkel naar Lifestyle Concept: Retail Design | Budget Planning | Realisatie

Uw modeconcept een niveau hoger tillen naar Lifestyle Concept? WSB Interieurbouw verzorgt Retail design, dubget planning en turn key winkelinrichting voor kledingzaken, modelabels, kledingwinkels en kinderkledingwinkels. Aan het bouwen van een kledingwinkel gaat veel vooraf. De projectmanagers van WSB gaan samen met u opzoek naar een concept wat aansluit bij uw klantgroep en strategie. Elke onderneming heeft een andere klantgroep, gedachte en uitstraling wat ertoe leidt dat het vertrekpunt van WSB varieert. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel diversiteit in winkelinterieur bij reeds opgeleverde projecten.

Winkelinterieur Luxe modewinkel

WSB maakt High-end fashionstores voor Kings-squareBeachim en Brunello Cucinelli. Dit zijn modewinkels in het hoge segment. Klanten die hier komen zijn op zoek naar luxe en exclusiviteit. Dit gevoel moet niet alleen afgegeven worden door de aanwezige merkkleding maar door de complete winkel. Hoogwaardige materialen als marmer en zwart gelakt fineer sluiten hier op aan. Toch zien de winkels in dit segment er ook allemaal uniek uit. Logisch ook, elke winkel heeft een andere doelgroep en verzorgingsgebied dit zijn factoren die worden meegenomen in het interieurontwerp.