Coming Soon: Ontwerp voor Piet Karsten Woninginrichting

Ontwerp woninginrichting speciaalzaak Piet Karsten

De retail designers van WSB hebben voor opdrachtgever Piet Karsten Woninginrichting een inspirerend winkelconcept getekend. Het ontwerp heeft een inspirerend karakter waar verblijfsduurverlenging, genieten, inspireren. In de ruimte zijn diverse inspiratiekamers vormgegeven en de ontvangst is vorstelijk, gezellig en lekker met een knipoog naar de horeca. De sfeerbeleving staat uiteindelijk ten dienste aan de commerciële presentatie van oplossingen en materialen voor woninginrichting. Het gaat daarbij om presentatietafels voor behangen, behangkasten, middenmeubels voor gordijnpresentatie, vloeren presentatie voor natuursteen, plavuizen, pvc en parket en vloerbedekking, verfpresentatie en inspiratiekamers.

Piet Karsten Woninginrichting staat al jarenlang voor kwaliteit, creativiteit en voor een onmiskenbaar persoonlijke benadering.

Het bedrijf werd zo’n tachtig jaar geleden opgericht door opa Pieter en in 1967 overgenomen door zoon Piet. Sinds 2009 zwaaien Martin Karsten en zijn zus Kirsti Muijs de scepter. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een waar merk op het gebied van woninginrichting. Bij Piet Karsten Woninginrichting werken in totaal elf personen, van wie velen al jaren met plezier aan het familiebedrijf zijn verbonden. Hierdoor is de zaak extra herkenbaar voor alle klanten.

Heeft u verbouwingsplannen?

WSB is specialist in het creëren van commerciële omgevingen voor de winkelinrichting van woninginrichting en projectstoffering. Bel voor een vrijblijvend gesprek met onze retail designers + 31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl