Coming Soon: Snoeren schoen- en voetspecialist

1.100 m2 Ontwerp Inrichting Schoenenwinkel voor Snoeren

Wie kent Snoeren Schoenen in Teteringen niet? Diverse grote ondernemers in de schoenenbranche hebben meerdere filialen, zoniet Snoer Schoen- en voetspecialist. In februari opent Leon 1.100 m2 schoenenwinkel, de behandelruimtes niet meegerekend. De uitbreiding naar 1.100 m2 geeft Leon enorm veel mogelijkheid om klanten perfect te ontvangen, te laten shoppen en alles te bieden op het gebied van modieuze damesschoenen, herenschoenen, orthopedische schoenen, sportschoenen, bergschoennen, kinderschoenen, accessoires als sokken, stokken, hardloop verlichting, voeding, veters, hardloopkleding, noemt u maar op.

DNA van winkelontwerp | Snoeren Schoenen

Het designersteam van WSB verzorgt het retail design. Binnenkort gaan de interieurbouwers aan de slag! Het DNA van de nieuwe winkel is divers. In het hart van het ontwerp is sprake van “verblijfsduurverlenging”, met horecavoorzieningen. Het concept is fris, stoer en gezellig. Begin maart is de opening! We kijken er naar uit.

Merkbeleving in de Winkelinrichting Schoenen

Wilt u ook een sterke identiteit en merkbeleving creëren? Bel de retail designers van WSB: +31 33 2771714. Of kijk op onze site met referentieprojecten in de schoenenbranche