Over Van Beest Bloemen | Het DNA

Van Beest Bloemen en Planten is een echt familiebedrijf. De eigenaren zijn broer en zus. De liefde voor de detailhandel kregen zij met de paplepel ingegoten. Vader en moeder Van Beest dreven samen een supermarkt en later kwam daar een aparte cadeauwinkel met bloemen en planten bij. Deze ervaring met de bloemendetailhandel en supermarkt leidde aanvankelijk tot een groothandel in bloemen en planten die aan supermarkten leverde.  Tegenwoordig is Van Beest Bloemen en Planten een zelfstandige keten van acht bloemenwinkels in Midden-Nederland. Met eigen inkoop en een magazijn. Door de directe inkoop en goede verkopen kan Van Beest de kwaliteit en versheid van haar bloemen garanderen. Daarom gaat elke bos bloemen de deur uit met zeven dagen vaasgarantie en een gratis zakje Chrysal-snijbloemenvoedsel. Zodat u nóg langer kunt genieten van uw aankopen.
In de bedrijfsvoering herkent u de oorsprong: net als de levensmiddelenhandel werkt Van Beest met een groot assortiment, ruime openingstijden en betrouwbare kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een formule die werkt. De afgelopen jaren groeide Van Beest door naar een middelgroot bedrijf met zo’n 90 medewerkers. In de acht winkels in Amersfoort, Zeist, Leusden, Eemnes en Hoogland helpen onze deskundige medewerkers klanten aan dagverse snijbloemen, een kleurrijk boeket, of een fraaie kamer- of buitenplant. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten, potgrond of een decoratief cadeau. Voor wie niet direct kan kiezen is er de Van Beest Cadeaukaart.
De kracht van Van Beest Bloemen en Planten zit hem in de enorme keuze aan kant-en-klaar-arrangementen, waaronder boeketten in alle kleuren, prijsklassen en een ruim assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Net even anders is ons bloemwerk in glas: een stijlvol cadeau voor als u iets bijzonders wil geven. Elke dag weer, maken onze verkoopmedewerkers aantrekkelijke nieuwe creaties voor ieder budget. Daarnaast draagt Van Beest Bloemen en Planten maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe.

Nieuw winkelconcept voor bloemenwinkel | Samenwerking met WSB

Alice van Beest nam contact met WSB op voor de ontwikkeling van commerciele en laagdrempelinge winkelbeleving. Het DNA? GEKOPBLOEMEN!!!!! Diverse praktische zaken waren daarbij van belang: stellingen moesten verrijdbaar zijn, de presentaties moeten extreem goed tegen vocht kunnen, de belichting van de bloemen, planten en accessoires wilden we top neerzetten. Het nieuwe concept mag het gevoel van ‘toegevoegde waarde en kwaliteit’ uitstralen zonder te luxueus te willen zijn. Maar vooral: Het familiebedrijf met een vaste groep medewerkers zijn GEKOPBLOEMEN. En kunnen qua kwaliteit en hulpvaardigheid helemaal mee met de bloemisten die zich zelf tot het hoge segment rekenen.  Rick Blankenstijn van WSB: “Alice, ontzettende bedankt voor de goede samenwerking en veel geluk gewenst. Ontzettend fijn dat de winkel in deze Coronatijd zo prima loopt!”

Uw bloemenwinkel verbouwen? Winkel, kantoor of woning inrichten?

Plannen? Bel WSB voor een inspirerende brainstormsessie: + 31 33 2771714

Neem contact op >>

Alice van Beest over WSB: over WSB
Van Beest Bloemen

Ik was op zoek naar een interieurbouwer die niet alleen mooie en goede meubels kan maken, maar ook een partij die met mij meedenkt. Bij WSB heb ik dat gevonden. Zij verdiepen zich in je bedrijf en denken in alles met je mee. Van advies m.b.t. de meubels tot de verlichting en styling van de winkel aan toe. Ik hoop nog vele projecten met hun te mogen doen.

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Leusden
  • OPPERVLAK: 70 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14