Coming Soon: Mantje Lifestyle Store – Texel

Uitbreiding Mantje Lifestyle Store De Koog | Nieuwbouw

Mantje Lifestyle Stores in de Koog werkt volop aan de uitbreiding op de nieuwbouw locatie. Dit voorjaar wordt de sneak preview realiteit, maar de retail designers van WSB zijn al lang met het project bezig. WSB is betrokken vanaf de eerste bouwkundige tekening wat veel voordelen oplevert voor ondernemers. Mantje heeft meerdere succesvolle lifestyle stores. De samenwerking met de interieur architect, retail bouwmanagers en de vaklui van WSB is een geoliede machine.

Welke stijl heeft het lifestyle concept?

Welk DNA gevoel krijgt de lifestyle store? Het ligt in de hoek van ZON ZEE WATER. Maar dan ‘in the high fashionned way’ toegesneden: EILANDGEVOEL TEXELS SKUUMKOPPE INSPIRATIE. Heel praktisch gaat het om mode, schoenen en accessoires en de integratie van shop in shop in de kelder. Verdeeld over vier verdiepingen / splitlevels gaat het om 639 m2 nettto vloeroppervlak.

Uw modeconcept ook een niveau hoger tillen naar een lifestyle concept?

Bel ons voor een vrijblijvende inspirerende brainstormsessie over lifestyle trends en integratie met fashion | shoes | glasses | jewels. + 31 33 2771714 of mail ons.

WSB werkt onder anderen voor Coolblue, Retour Jeans, Bataviastad, Fietsenwinkel, Anna van Toor, Bigor, Intersport, Shuz, Beachim en vele andere gedreven ondernemers en gerenommeerde merken .