Coming Soon: Pierre Eyecare by Kieft | Hattem

Voor Pieter Verweij van Kieft Optiek tekenden de retail designers van WSB een nieuw winkelbeleving voor brillen en juwelen. Aanvankelijk leefden de ideeën om alles zelf te doen. In overleg met Rick Blankenstijn van WSB kwam Pieter tot een heel goede taakverdelin: Het ontwerp en het interieur en verlichting zijn van de hand van WSB. Kieft Optiek organiseert verder de sloop en afbouw in eigen beheer. Het resultaat mag er straks zijn! En de samenwerking is prettig!

Diversificatie | Beleving | Regiofunctie:

Rick Blankenstijn van WSB: “In de nieuwe winkel is meer nadruk voor oogmode en oogzorg. Een mooie collectie brillen en zonnebrillen zal beter en overzichtelijke gepresenteerd worden in een profesiionele prettige sfeer. Dat is een belangrijke meerwaarde. Nadat een collega goudsmid “Bram van de Loosdrecht Juweliers” in Hattem vanwege pensioen stopte, heeft Kieft Optiek in de nieuwe winkel deze werkzaamheden ook opgepakt. In de nieuwe winkel is sfeer bepalend: een gezellige zit, een haard, een servicepunt met horeca-sferen.De materialisatie is luxe en modern en flexibel te veranderen. Pieter, succes met de laatste loodjes!”

Verbouwingsplannen?

Bel de retail designers van WSB voor een inspirerende brainstormsessie of kijk onze mooie winkelinrichtingen in de optiekbranche.