Samenwerken aan kwaliteit en design

Rick Blankenstijn van WSB: De samenwerking met juwelenontwerper Frank Hellinx uit Bilzen was heel constructief. Frank is een ondernemer met veel kennis van het vakgebied en is zeer bekwaam in het helpen van klanten.

Ontwerp inrichting juwelier Frank Hellinx in Bilzen Ontwerp inrichting juwelier Frank Hellinx in BilzenIn het winkelcentrum ‘De Commanderie’ in Bilzen heeft Juwelier Hellinx een zichtlocatie gekocht, een A1 locatie met veel parkeerruimte voor de deur. Juwelier Hellinx is gevestigd naast Hunkemoller en tegenover Takko Fashion en de Spar.

In het geweld van deze design labels kreeg WSB de opdracht om overdag en ‘s avonds een inspirerende winkel te ontwerpen met hoge veiligheidseisen, veel etalages, maar ook binnen een vriendelijke moderne sfeer. Het is bijzonder geslaagd. De omzetten zijn heel goed, Frank Hellinx is zeer tevreden, dan ben ik ook blij!

 

Neem contact op >>

Frank Hellinx Juwelen over WSB
Frank Hellinx Juweliers - Bilzen (BE)

“Het was een feest om met WSB samen te werken, jammer dat we niet elke maand een winkel kunnen laten verbouwen door WSB. Vanaf de eerste telefoon ging alles heel vlot, afspraken werden netjes nagekomen, geen verschuivingen, geen vertragingen. Afwerking werd tot op de laatste puntjes afgewerkt, zonder bijkomende kosten. Deal is een deal bij WSB !”

Beoordeling van WSB Interieurbouw: 9,7

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: De Commanderie in Bilzen (BE)
  • OPPERVLAK: 172 m2
  • LEVERING: Turn key by WSB
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: + 31 33 2771714