Commerciele retail architectuur voor Juwelier Vercammen

briefing >>

Bekende winkel met breed merkenassortiment, zowel in het populaire segment als ook in het luxe segment, zoals onder anderen Breitling en Omega. De wens is: eengoede ontwerp oplossing met mogelijkheid tot bouwkundige aanpassingen.

toelichting >>

2 Entrees om het uitgebreide enveelzijdige merkenassortiment goed te presenteren. De klant winkelt via de etalage zo de winkel in. De materialisatie is puur en warm. De voorgevel is attractief vormgegeven. Vercammen is een trekpleister

WSB Interieurbouw is in Belgie verantwoordelijk voor een succesvolle retail architectuur voor Juwelier vercammen. De retail architecten van WSB zijn ook de designers van winkelconcepten voor onder anderen voor Juwelenontwerper Frank Hellinx in Bilzen, Juwelier Heleven in Hasselt, Juwelier Yannick in Kontich, Optiek Matthijs in Gent en Van den Bosch Optiek in Deurne, Juwelier Vrancken in Waterschei, Matthijs Optiek in Gent, Gobert Optiek in Knokke, Juwelier Vercammen Heist op den Berg, Beckers Optiek – Tessenderlo, Thijssen Optiek – Kapellen, Brunello Cucinelli by Cleo – Antwerpen, Cora Kemperman – Brussel en Antwerpen.

Retail architect Gerrit Dros van WSB Interieurbouw: “De samenwerking is iedere keer constructief. We delen dezelfde taal en ook hebben we franstalige ontwerpers in dienst, dat werkt ook plezierig. Ondernemers kiezen voor WSB vanwege de creativiteit, onze projectaanpak, het doortastende optreden, onze duidelijkheid en de plezierige manier van samenwerken met andere Belgische ondernemers.”

6 wsb interieurbouw juwelier wsb ladenbau schmuck uhren wsb shopconcepts jeweler vercammen

Voor meer informatie: www.wsbinterieurbouw.be

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Heist op den Berg (BE)
  • OPPERVLAK: 188 m2
  • LEVERING: Turn key by WSB
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: + 31 33 2771714