Winkelinrichting Rikkoert Juweliers in Schoonhoven

Het interieur van Rikkoert was veertig jaar oud,  en toe aan vernieuwing. Het oude interieur werd ook door WSB gerealiseerd. Door de online en offline werkwijze van Rikkoert is het erg van belang dat de winkel meerwaarde biedt ten opzichte van de webshop. Om deze reden is er in in de winkel veel aandacht gekomen voor de klantreis. Er is een zilverwereld gecreëerd waarin schitterende collecties worden gepresenteerd. De verbouwing is wederom erg goed verlopen. Zowel WSB als Rikkoert kijken samen terug op een mooie samenwerking.

Verbouwing trouwringenafdeling

Eind vorig jaar leverde WSB de trouwringenafdeling op. Deze afdeling is vergroot, opnieuw ingedeeld, en voorzien van een exclusieve uitstraling. Recent is de complete inrichting van de winkels in de panden Haven 1 en 3 opgeleverd. De unieke collectie heeft meer vierkante meters gekregen, in een vooruitstrevende setting met klassieke details. Een complete metamorfose!

Over Rikkoert

“Twee monumentale grachtenpanden aan de Haven in Schoonhoven vormen de perfecte omlijsting van de grootste collectie gouden en zilveren sieraden, horloges en zilveren voorwerpen van Nederland. Het interieur van Rikkoert Silverhuys  is ingrijpend vernieuwd en vergroot. Waarom? Ab Rikkoert: „We willen het oude ambacht nog beter voor het voetlicht brengen en bezoekers nog meer laten beleven van het maakproces en de geschiedenis van onze unieke items.”

Het DNA van Rikkoert Juweliers bestaat uit: kennis, vakmanschap, passie voor het vak en  een ruim aanbod. Het ontwerp van WSB heeft hierop ingezoomd, met daarbij accenten van Deens design uit Kopenhagen. In Nederland bevinden zich weinig/geen andere juweliers met hetzelfde zilverwerk als bij Rikkoert. Heb je interesse in “Zilverstad Schoonhoven”? Bezoek dan ook het naastgelegen Edelambachtshuys in de voormalige synagoge. Het bevat een vrouwengalerij met een prachtige museumcollectie antiek Schoonhovens zilver van 1600 – 1930, een zilversmidskelder en het kleinste monument van Schoonhoven: de Mikwa, het Joods rituele bad.”

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Schoonhoven
  • LEVERING: Turn-Key
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14