Samenwerking winkelinrichting juwelier Robert den Haag

De samenwerking tussen Rick Blankenstijn van WSB en Robert den Haag verliep heel plezierig.
Rick Blankenstijn: De winkel heeft een hele goede routing gekregen, “de realisatie heeft op verzoek turn key plaatsgevonden van puien, bouwkundig werk tot en met het interieur.

Ontwerp inrichting juwelier Robert den Haag door WSB Interieurbouw

Planning afbouw en bouwbegeleiding

De planning verliep perfect ondanks de korte bouwtijd tot de opening. We waren de dirigenten in een multidisiplinair orkest.
Onze opdrachtgever is tevreden met resultaat en omzet.”

Locatiestrategie juwelierszaak Robert den Haag

Juwelier Robert den Haag is verhuisd naar het nieuwe winkelcentrum en heeft een prominente plaats gekregen in het hart van het centrum. Naast de royale parkeerfaciliteiten middels een overdekte parkeergarage vestigen zich in het nieuwe winkelcentrum grote en bekende ketens. Het winkelcentrum heeft een daarnaast een sterke ?couleur locale? doordat een aantal goede en gedreven zelfstandige winkeliers verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum, zoals Greenfield Lamer Mode en Robert den Haag.

Advisering bij strategische keuzes

Heeft u verhuisplannen met uw juwelierszaak of winkel? Laat u vooraf vrijblijvend adviseren door WSB Interieurbouw. Het zijn een van de meest belangrijke commerciele beslissingen die u kunt nemen.

Al met al een prachtige project: De combinatie van locatie, parkeergelegenheid, assortiment en service in een omgeving met rustige beleving maken dit project bijzonder. Het is dan ook mooi om te horen, dat de omzetstatistieken een bijzonder gunstige ontwikkeling laten zien na de nieuwbouw.

>> Bekijk de video van juwelier Robert den Haag

Neem contact op >>

De beoordeling van Robert den Haag >> over WSB
Robert den Haag Juweliers

“Zeer prettig zaken doen met de Firma WSB. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan het uiteindelijke resultaat is het tot in de perfectie volbracht. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.

Beoordeling van WSB Interieurbouw: 8,3. Aanbeveling? Ja, dat beveel ik aan!”

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Waddinxveen (NL)
  • OPPERVLAK: 114 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 332771714