van Hell Juweliers, Amersfoort

van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort - van Hell Juweliers, Amersfoort -

Een uitgebalanceerde winkelbeleving en een lust voor het oog na een totaalverbouwing. De winkel is opgedeeld in een ‘winkelpromenade’ en een ‘advies-zijde’. Dankzij deze splitsing zijn oriënterende klanten geen belemmering voor klanten die in alle rust en privacy bediend willen worden.

Aan de basis van dit concept lagen bezoek aan Baselworld en Dusseldorf. De winkel contrasteert door materiaalkeuze, en structuurkeuze. De vloer en wand zijn voorzien van gesavoneerde Portugese kalksteen. Privacy en intimitiet ontstaan door toepasssing van donkere materialen op vloer en plafond. De oranje nerf van het coromandelhout diende als inspiratie voor het toepassen van de MDF gespoten blokken. Bijzondere aandacht verdient de glazen trap. De zorg voor de vormgeving syboliseert de zorg en vakkundigheid van de ondernemersfamilie van Hell. Het succes van de eerste verbouwing wordt onderstreept door de sfeervolle uitbreiding naar achteren waar een trouwhoek gerealiseerd werd, die tevens dient om in rustige sfeer met belangrijke relaties te kunnen spreken.

Over WSB Interieurbouw