Winkelontwerp voor van Wonderen Exclusieve Horloges

Sinds 2015 is Van Wonderen Watches hét adres voor luxehorloges in het Noord-Hollandse Purmerend. Naast uitzonderlijke collecties van grote merken als Rolex, Audemars Piguet en Patek Philippe vond de zaakvoerder het belangrijk om klanten te verwelkomen in een inspirerend kader. Een kolfje naar de hand van interieurspecialist WSBDesign.com.

Weg van de traditionele winkelervaring

De vertaalslag van WSBDesign.com spitst zich toe op een exclusieve, persoonlijke beleving geïnspireerd door de intieme sfeer van een high-end hotellobby. Om een setting te creëren die de klassieke winkelervaring overstijgt, werd geopteerd voor een uitnodigende bar als blikvanger met aanvullend een aantal zithoekjes en een vipruimte met loungebanken. Op die manier worden klanten uitgenodigd om even uit hun dagelijkse routine te stappen en zich volledig te laten onderdompelen in de  wondere wereld van haute horlogerie. Materialen zoals hout, natuursteen en leder zorgen voor een warme stemming, terwijl een glaasje bubbels of een verse espresso het plaatje compleet maken.

Ruimte voor privacy

De ruimte werd zo ingedeeld dat er vooraan een toegankelijke zone is met de bar, waar je eerst geniet van een drankje om daarna in alle rust de collecties te bekijken. Het middengebied voorziet een tweetal zithoeken voor wie graag advies of wat uitleg over de horloges krijgt, en dat vloeit dan weer over in de vipruimte achteraan de winkel: een echte meerwaarde wanneer een verkoop meer tijd of privacy vraagt. Zo komen esthetiek, functionaliteit en vakmanschap samen in het vernieuwde concept van Van Wonderen Watches.

Heeft u plannen? Bel (+31 33 2771714) de interieurarchitecten van WSB voor een unieke winkelinrichting van uw juwelierzaak. Nationaal en internationaal zijn wij sterk in juwelen, mode, sport, schoenen, optiek, kortom retail concepten!

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Purmerend (NL)
  • OPPERVLAK: 120 m2
  • LEVERING: 2021
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Agencement

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 277 17 14