Nieuwe kantoorinrichting voor Visser: veel beleving en werkplezier

WSB kreeg de opdracht om een mooie kantoorinrichting te ontwerpen met als thema ‘Work / Meet / Connect’. De beoogde sfeer is toegankelijk, vriendelijk, professioneel, innovatief.

“VISSER Spiegels en Glas” is de handelsnaam van wat voorheen Spiegelfabriek Visser was. In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen. In 1996 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Eddy Visser. In 2000 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Duiven. Inmiddels dient de 3e generatie Vissers zich aan..

Over WSB en succesvolle nieuwe kantoren

Op dit moment zijn we druk met het ontwerpen van diverse concepten voor bestaande kantoorpanden. Hoe dat komt? Veel ondernemers houden zich bezig met vragen als: Hoe versterk ik mijn merk? Als ik dan minder vaak naar de klant toe kan, hoe presenteer ik me dan aan de klant. Slimme digitale showrooms met gave product- en dienstpresentaties. Hoe bind ik mijn professionele team van collega’s?

Het thema ‘Meet // Attract // Connect // Work is meer dan actueel. De interieurarchitecten van WSBDesign.com werken dit thema op een no-nonsense manier uit in een strategisch en high end interieurconcept. Klik hier voor meer interieurconcepten van kantoorinrichting en showroominrichtingen

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Inrichting kantoor voor Visser Spiegels & Glas | Duiven

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Duiven (NL)
  • OPPERVLAK: 300 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 277 17 14