Coming soon: Maatwerk meubels in de geest van Frank Lloyd Wright ontworpen

Maatwerk meubels : In de geest van Frank Lloyd Wright

Onze opdrachtgever houdt ontzettend veel van reizen, mooie materialen, structuren en vormgeving. In zijn opdracht hebben de interieurarchitecten van WSB een barmeubel ontworpen waar de historie en science fition elkaar ontmoeten! Binnenkort laten we u zien, wat dat betekende bij deze ontwerpopdracht.

Ennis House van Frank Lloyd Wright als inspiratiebron van interieurontwerp voor meubel maatwerk door WSB Interieurarchitecten en interierbouwers keukens inbouwkasten meubelwerk (2) Ennis House van Frank Lloyd Wright als inspiratiebron van interieurontwerp voor meubel maatwerk door WSB Interieurarchitecten en interierbouwers keukens inbouwkasten meubelwerk_9027

Uniek, stijlvol en innovatief. Dat is ons handschrift!

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het “vrije tijd” leuk door beleving te creëren.  Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

We zetten geen trend, we willen geen bouwers zijn die een soort trucje toepassen. Dat is ons te makkelijk. Dat willen we niet, daar hebben we ook de klanten niet naar. WSB werkt voor kritische mensen die weten wat ze willen en op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld van de interieurarchitectuur. We vertalen gevoelens en emoties.

We analyseren de wensen van onze opdrachtgevers op haalbaarheid. We weten wat mensen motiveert, wat van invloed is op hun welzijn. Op deze wijze worden de genen, de unieke bouwstenen, zichtbaar waaruit een interieurconcept geboren wordt. Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie. Uniek, persoonlijk, onderscheidend, en hoogkwalitatief, dat is ons handschrift. We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag.

Maatwerk meubels >> Ons Team

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.

Bent u op zoek naar een complete leverancier van de inrichting van uw ‘thuis’, of uw ‘tweede verblijf’, of uw ‘werkruimte’? Bel de binnenhuisarchitecten en stylisten van WSB voor een insprirerend gesprek: +31 332771714. Of bekijk meer projecten op het gebied van: Luxe Keukens, interieur op maat en meubelen

Frank-Lloyd-Wright-Fallingwater is ook heel mooi vormgegevenEnnis House van Frank Lloyd Wright als inspiratiebron van interieurontwerp voor meubel maatwerk door WSB Interieurarchitecten en interierbouwers keukens inbouwkasten meubelwerkEnnis House van Frank Lloyd Wright als inspiratiebron van interieurontwerp voor meubel maatwerk door WSB Interieurarchitecten en interierbouwers keukens inbouwkasten meubelwerk

Over Frank Lloyd Wright -bron Wikipedia

Zijn complete oeuvre kent 2 soorten projecten:

  1. De woningen waar hij zijn eigen “prairie style” heeft ontwikkeld. Deze is geïnspireerd door het Amerikaanse platteland en wordt gekenmerkt door horizontaliteit in de opbouw, geometrische figuratie en ruimtelijke versmelting van binnen en buiten. Het meest bekende werk uit deze periode is het Robie-huis in het zuiden van Chicago, nabij de Universiteit van Chicago. Zo ook is het huis van Kaufmann in Bear Run, Pennsylvania, beter bekend als Fallingwater een voorbeeld van de kracht van zijn ontwerpen om de natuur in het gebouw te krijgen. Het huis is gebouwd over een waterval.
  2. Grote gebouwen vroegen meer dan zijn woningen de noodzaak om moderne constructiemethoden toe te passen en doordachtheid in zijn ontwerp te brengen. Voorbeeld hiervan is het kantoorgebouw voor de Johnson Wax Company in Racine, Wisconsin, dat zich kenmerkt door krachtige gebogen vormen en een centrale werkruimte, overdekt door slanke paddenstoelvormige betonnen zuilen.
Frank Lloyd Wright als inspiratiebron voor de interieurarchtiectn van WSBFrank-Lloyd-Wright-Fallingwater is ook heel mooi vormgegeven