Laatste Makelaars nieuws

  • Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: "Inmiddels hebben we met WSBDESIGN.COM een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!"
    Makelaar met 3 vestigingen
    Koos
  • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
    Dennis van Burger Fashion
    Burger Fashion
  • "Professioneel bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en komen de gemaakte afspraken na. Korte communicatielijnen en goede uitvoerende werklieden. Goede nazorg." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,3. Aanbeveling? "Ja dat beveel ik aan"
    Klaas van Torenbeek Schoenen
    Torenbeek Schoenen - Groningen