Laatste Mode nieuws

  • Na een markanalyse zijn we bij WSB terechtgekomen. Het eerste contact en de intake was al prettig. Het designteam heel erg professioneel. Voor ons sprong WSB er met kop en schouders bovenuit. De flexibiliteit, snelheid en vakmanschap van het montageteam is heel groot. Er was elan. De goede werkvoorbereiding en de kwalitatief hoogwaardig afgewerkte meubels komen daardoor perfect tot hun recht. Aanbeveling? Jazeker!
    Tim van der Velden
    2000 m2 Wedding World | Oberhausen
  • Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant snel bijgewerkt! Volgens mij is er geen Belgisch bedrijf in jullie sector dat het beter en stipter zou hebben gedaan." Beoordelingen WSB: Retail design 10, Begeleiding 10, Uitvoering 9. Beveel je WSB aan? "Ja!"
    Sabine Reyntjens
    Brilshop Reyntjens - Putte (BE)
  • Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!
    Margo Talemans
    Como Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)
  • Ervaring:  Wij waren voor de verbouwing van onze herenmodezaak in Haarlem op zoek naar een partner die voor ons zowel het ontwerp als de daadwerkelijke uitvoering uit handen kon nemen. WSB interieur kwam na een aantal afspraken als zeker de meest kundige en betrouwbare uit de bus. Zij gaven ons vele mogelijkheden en alternatieven om op de juiste begroting uit te komen. En natuurlijk het resultaat mag er zijn. Ook de samenwerking met alle medewerkers en onderaannemers verliep uiterst soepel en plezierig. Retail design: 9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 9  
    Edward van MarcEdwards Mode
    MarcEdwards Mode in Haarlem
  • Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .
    Michel van Os
    Kings Square Mode Exclusief - Amsterdam
  • Ervaring van Henk Bossenbroek: Super fijn samengewerkt nieuw design op een overtuigende manier vormgegeven. Een samenwerking die uniek is.
    Henk Bossenbroek
    Bossenbroek voor Mannen in Voorthuizen
  • Ervaring: "Als het mooier wordt dan op papier te zien was... Doen het zo weer over!" Beoordeling: Retail design: 9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 10
    Peter Verhaar
    Klerekast Mode en Jeans - Klazienaveen
  • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
    Dennis van Burger Fashion
    Burger Fashion
  • "Wij hebben inmiddels meerdere winkels samen met WSB ingericht en zijn zeer tevreden over het eind resultaat en de groeit daardoor. Ook de samenwerking met het ontwerpen van de winkelconcepten was erg prettig en er werd goed geluisterd naar onze visie." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 Beveel je WSB aan? "Ja, ik beveel WSB aan!"
    Peter van Stout Jeans
    Stout Jeans
  • "WSB is een bedrijf wat goed meedenkt in de voorbereiding,komt haar afspraken na. Goede vakmensen in dienst. Wij zijn zeer tevreden betreft de uitvoering van onze verbouwing Dames Mode in Heerlen." Beoordeling WSB Interieurbouw: 8,3. Aanbeveling? "Ja , dat beveel ik aan!"
    Berden Mode
    Berden Mode