Rob van der Leeuw

Rob van der Leeuw is zeer tevreden met de keus om WSB zowel concept, design als realisatie te laten uitvoeren. “De integratie van de oude elementen van de Jugendstil architectuur van het rijksmonument waarin we zijn gevestigd gecombineerd met een transparante hedendaagse vormgeving maken onze winkel uniek.”

Bouwproces gerealiseerd van ontwerp tot aflevering

WSB for better shops heeft het gehele bouwproces gerealiseerd van ontwerp tot aflevering. De verbouwing is in 2 fasen uitgevoerd en de winkel is geen dag dicht geweest. We hebben niet zozeer inspiratie opgedaan bij andere winkels, er is meer gezocht naar een transparant geheel modern met voldoende warmte en helderheid om onze brede klantenkring aan te spreken. Wind, zon, zee en transparantie waren kernwoorden in de aanzet naar een nieuw winkelconcept. WSB heeft een aantal concepten voorgesteld die na een gezamenlijke zoektocht tot dit resultaat heeft geleid. De verbinding van buiten naar binnen is veel transparanter geworden en leidt in combinatie met een uitgekiende verlichting (CDM-T) tot nieuwe klanten. De winkel heeft 3 entree?s waarvan 1 naar de zonnebrillenshop gaat. Vanuit deze shop kunnen we natuurlijk door naar de correctie monturen winkel.

Kortom Retaildesign waarbij succesvol commercieel winkelen en goed design elkaar sterker maken. interieur optiek interieur optiek

Van het project zijn inmiddels diverse publicaties verschenen, onder meer in de bladen ‘Optiek en Mode’, ‘Eyeline’ en ‘Oculus’.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Delft
  • OPPERVLAK: 150m2
  • LEVERING: 2013
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207

  • Ladeneinrichtung Optik