Laatste Optiek nieuws

  • WSB is een professioneel bedrijf. Ontzorgen je als ondernemer met de verbouwing. En het resultaat is prachtig!
    Marcel van Oosterhout
    Meer Optiek in Vlaardingen (NL)
  • We zijn absoluut tevreden met het werk! Van de eerste ontmoeting met Sven Brixius van WSB Ladenbau tot de planning en de uitvoering, alles verliep geweldig! We hebben een prachtige winkel waar iedereen blij mee is! Dank je wel.
    Stephan en Carol
    Meister Optic Euskirchen
  • Het hele team staat voor je klaar, van begin tot eind. Iedereen besteedt veel zorg aan het realiseren van het project. De levering was foutloos, het was zeer indrukwekkend. Snelheid en professionaliteit on point. Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik een aanvraag heb gedaan en als ik een volgend project heb, zal dat bij jou zijn!!! Bedankt en tot snel.
    Venessa Patard
    Prunelle Optique
  • Met de nieuwe winkel hebben de winkelinrichters van WSBDesign, samen met de experts van de Viehoff Group, weer een optisch juweeltje gecreëerd dat de vraag naar de hoogste kwaliteit en uitstekend design perfect combineert. Dit komt ook tot uiting in het resultaat: sinds de heropening hebben we niet alleen veel positieve reacties gekregen van vaste klanten, maar ook tal van nieuwe klanten erbij gekregen.
    Johannes Kleikamp
    Viehoff Gruppe
  • Creatieve ideeën, heldere communicatie, strakke uitvoering | WSB is geen vanzelfsprekende keuze als Vlaamse opticien met verbouwingsplannen. De afstand Scherpenzeel-Oudenaarde maakt het minder kostenefficiënt maar toch zijn we overstag gegaan en we hebben geen spijt van onze beslissing! We zochten bevestiging van wat ons eerder werd verteld door integere Vlaamse collega opticiens die al succesvol met WSB hadden samengewerkt. Om helemaal zeker te zijn, bezochten we de showroom in Nederland. Alle initiële contacten werden verzorgd door Nico, zaakvoerder WSB. Een briljant individu die Hollandse nuchterheid, oog voor detail en zakelijk inzicht weet te vervatten in een aantrekkelijk concept. Het volledige team van WSB is vervuld van een dynamiek die bijzonder inspirerend werkt. Onze zaak was vier dagen eerder klaar dan voorzien en werd opgeleverd binnen budget. "Says it all". Geen vertraging, geen stress. Onze zaak is op amper zes weken volledig verbouwd met verbluffend resultaat. Inspireren, heldere afspraken maken & nakomen, ontzorgen & bovendien problemen oplossen, resulteert in tevreden klanten. Dat doen we als opticien, werkend voor eigen rekening toch ook?
    Paul van Focus Optiek
    Focus Optiek
  • Een bedrijf dat is afgestemd op de persoon - Van planning tot uitvoering, alles was zeer begrijpelijk. De renovatie zelf werd door het WSB-team uitgevoerd met een snelheid die nauwelijks te geloven was. Nu hebben we een prachtig nieuw pand dat ook onze klanten inspireert.
    Achim van Brillen Weiler
    Brillen Weiler in Aalen (DE)
  • Professioneel en efficiënt ontwerp en uitvoering WSB begreep direct wat we wilden bereiken met de verbouwing van onze winkel en wist onze ideeën om te zetten in een helder en zeer modern project. De sfeer, vormgeving, kleuren en materialen die WSB biedt, passen perfect bij de gemoedstoestand van de winkel. Zowel de voorbereiding van het project, de realisatie van de plannen en de materiaalkeuze als de uitvoering van de werken werden op een professionele en efficiënte manier uitgevoerd. En de afgesproken deadlines werden gerespecteerd. Wij raden WSB zonder aarzeling aan voor al uw projecten.
    Line – Churchill Optique
    Churchill Optique
  • Rick Blankenstijn: “Dat was dus geen probleem. Stephane zocht een winkel met een Wow-factor voor een aantrekkelijk budget. Daarom is er een totaalconcept ontwikkeld waar voor 50% sprake is van maatwerk en voor 50% gebruik is gemaakt van een selectie aan meubilair uit de “Industrial lijn” van ons nieuwe online label Forbettershops.com. Onze ontwerpers hebben verschillende meubellijnen ontworpen. Deze zijn online te kopen onder het label Forbettershops.com. Deze stijlen zijn compleet te implementeren, maar het is ook mogelijk om te mixen en matchen. De industriële meubels hebben een authentieke en stoere touch. Het totaalconcept vloer, plafond, lichtplan, installaties, behangen, materialen en kleur gebruik hebben A Vous de Voir een vriendelijke professionele uitstraling gegeven. Stephane en zijn team waren serieus onder de indruk van de bouwtijd van 1 week door WSB. Hoewel de optiekmarkt in Frankrijk momenteel enigszins onder druk staat, is de omzetlijn na de nieuwbouw heel positief te noemen. En een tevreden klant. Daar doen we het voor.”
    A vous de voir
    A VOUS DE VOIR
  • Optimale ondersteuning van de eerste tot de laatste stap. Al onze ideeën en concepten zijn van begin tot einde zeer goed geïmplementeerd. Super team met ongebruikelijke voorstellen voor design en materialen. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Geen kostenexplosie in de eindafrekening. De fabrieksrondleiding met de directeur en de kwaliteit van het geleverde werk inspireerden ons. We kunnen WSB alleen maar aanbevelen!
    Johannes Birk
    Birk Brillen
  • Bij een nieuwe winkelinrichting… dan alleen nog bij WSB. Super werk, goede ideeën en nette uitvoering… We waren zeer tevreden over WSB en zouden het werk altijd door dit geweldige bedrijf laten doen. Zeer goed georganiseerd en Nico, onze inrichtingsadviseur, was gewoon geweldig. Had goede ideeën en was altijd goed te bereiken tijdens de uitvoering. Duim omhoog en ga zo door…
    Ralf Glowacki
    Hörakustik Glowacki Iserlohn
  • Goede ideeën! Zeer goede uitvoering en persoonlijk zeer meewerkend! Ondanks de afstand prima afhandeling van het project. Professioneel zeer bekwaam en behulpzaam. Mijn nieuwe winkel wordt zeer goed ontvangen en de klanten zijn er blij mee. Smaakvol en zeer gastvrij. Ik kan WSB en Nico Schreuder alleen maar van harte aanbevelen!
    Malte van Volz Optik
    Voltz Optique | Heidelberg (DE)
  • Vanaf de eerste kennismaking was het gevoel goed. De wensen zijn goed begrepen en vertaald naar een mooi ontwerp. Prima opgemeten alles past en dat in een oud pand. Personeel montage heel goed, werken netjes en zorgvuldig. Begeleiding vanaf de start PRIMA en erg leuk.
    Ben Akkerman
    Eyeclusive | Rotterdam (NL)
  • Uitzonderlijke professionaliteit en originaliteit! We deden een beroep op Rick en zijn team voor een eerste project in 2015 en waren erg blij met deze prestatie. Dus hebben we WSB opnieuw gebeld voor 2 projecten. De verschillende alternatieven hebben al onze vragen beantwoord en we zijn erg blij met het resultaat. Elke dag hebben we klanten die ons prijzen voor het ontwerp en de functionaliteit van onze winkel. WSB-teams werken heel precies en snel. Ze zijn echt experts in hun vakgebied. We raden dit bedrijf ten zeerste aan. We gingen zelfs naar Nederland voordat we ons eerste project toevertrouwden en werden meteen gerustgesteld door hun professionaliteit.
    Valerie & Franck (FR)
    Vimeu Optic // Friville-Escarbotin (FR)
  • Kundig, grote know how over het retail gebeuren en met goede smaak. Het klikte vanaf ons eerste contact. Het ontwerp was direct "de nagel op de kop". Ons moodboard was er perfect in verwerkt met duurzame materialen. In de offerte, duidelijke omschrijving van de taken en prijzen zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt. Perfecte afspraken qua timing, materialen, plannen, e.d. . Goede opvolging vanuit het bedrijf. Op de werf: een hardwerkende, zingende ploeg die vakkundig uitvoert. De renovatie is zonder stress verlopen in drie maanden. Kortom: een bedrijf om aan te bevelen.
    Luc Mangodt
    B&M Optiek | Oostende (BE)
  • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
    Willem Woldringh
    Woldringh Optiek | Groningen
  • Superleuke gesprekken gehad met directeur Rick Blankenstijn! Mooie firma om mee samen te werken. Pierre Eyecare Aanbeveling: ja Beoordeling: Retail design 9, Begeleiding 9, Uitvoering 9
    Pieter van Pierre Eyecare
  • Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant snel bijgewerkt! Volgens mij is er geen Belgisch bedrijf in jullie sector dat het beter en stipter zou hebben gedaan." Beoordelingen WSB: Retail design 10, Begeleiding 10, Uitvoering 9. Beveel je WSB aan? "Ja!"
    Sabine Reyntjens
    Brilshop Reyntjens - Putte (BE)
  • Simon: "WSB is een geweldig bedrijf. Jonge mensen die een prachtig product maken. Het resultaat is een prachtige winkel waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Voor nu de mooiste optiekwinkel van Nederland." Beoordeling: 10, Retail design: 10, Begeleiding: 10, Uitvoering: 10.
    Simon
    Bergambacht Optiek
  • De monteurs waren super, echt uitstekend. Ik ben heel blij dat ik met WSB heb samengewerkt, en zal ze zeker aanbevelen. Ik bedank WSB voor de geweldige samenwerking!
    Susanne Buchholz
  • Het is zoooo mooi! U heeft tot nog toe alle verwachtingen overtroffen!!
    Mevrouw Müller
    Muller Optik - Dusseldorf
  • WSB heeft vijf jaar geleden een nieuw interieur voor ons ontworpen in Breukelen, naar tevredenheid. Graag wilde ik op dit interieur enkele aanpassing en weer een vernieuwende uitstraling. Op mijn wensen is perfect ingespeeld, ze voelden precies aan wat ik graag wilde. De uitvoering is uitstekend op schema gedaan, en keurig netjes. De winkel is tijdens de werkzaamheden gewoon open gebleven. Ik ben dik tevreden over het resultaat. Beoordelingen >> Retail design:9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 9 Aanbeveling: ja!
    Pieter-Gerrit
    Kok Optiek - Breukelen
  • "Ervaring: Leuke samenwerking, mooi resultaat, goede uitvoering! Heel tevreden van het eindresultaat." Algemene beoordeling: 10.  
    Siglinde
    Thyssen Optiek & Hoorapparaten - Kapellen
  • Ervaring met WSB: "In 1 woord: Maatwerk!" Beveelt u WSB aan? "JA!"
    Henno Cysouw
    Henno Cysouw Optiek
  • Ervaring: "Positieve ervaring, vanaf eerste gesprek tot en met oplevering; Perfectionisten in alle opzichten!" Retail design: 10 >> Begeleiding: 10 >> Uitvoering: 10  
    Schreven Juwelier en Optiek
  • "Prima meegedacht en de tijd genomen voor het ontwikkelen van de plannen tot dat er echt een wow factor was. Top!" Beveel je WSB aan? "Ja, ik beveel WSB aan!" Algehele beoordeling: 10. Retail design: 10, Begeleiding: 10, Uitvoering: 10
    Michael van Beeks Optiek
    Beeks Oog en Oor
  • "Ik heb deze samenwerking als zeer professioneel ervaren!!" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 >> Beveelt u WSB aan? "Ja, dat beveel ik aan!"
    Van den Bosch Optiek is tevreden
  • "Mooie invulling van onze wensen : een uniek concept met karakter. Professionele begeleiding. Afspraak is afspraak. Probleemoplossend. Goede opvolging en dienst-na-verkoop. Kortom, een aanrader !" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 Aanbeveling? Ja. dat beveel ik aan!
    Karel van Optiek Matthijs
    Matthijs Optiek - Gent (BE)
  • "Wij zijn ontzettend positief verrast dat onze visie en wensen uitstekend zijn vertaald door WSB in het ontwerp van de winkel. Samenwerking was op allerlei niveaus prettig. Minpunten;geen." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8,7. Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
    Hans van Leeuwen
  • "Het ontwerp was er knal op. Leuk team om mee samen te werken." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8.7 -> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan!"
    Frank Nuytinck:
    Nuytinck Optiek
  • "Prima bedrijf. Kundig, kwaliteit, komen afspraak na."
    Jeroen van Kool Optiek
  • Samenwerken met Nico Schreuder van WSB Interieurbouw: "De gehele verbouwing is prima verlopen. Communicatie was prima. En ook de uitvoering en de nazorg is op een correcte manier afgehandeld."
    Bas Optiek
    Bas Optiek - Amsterdam
  • Betrouwbaar bedrijf om mee te werken!
    Arie Kruithof
    Kruithof Optiek
  • "Wij hebben inmiddels 2 winkels samen met WSB ingericht en zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Ook de samenwerking met het ontwerpen van de winkelconcepten was erg prettig en er werd goed geluisterd naar onze visie." Beoordeling WSB: Retail design 8 Begeleiding 9 Uitvoering 9. Aanbeveling: "Ja, ik beveel WSB zeker aan"  
    Frederick van Gobert Optics
  • "Ik werk al lang samen met WSB. Zij luisteren altijd heel goed naar mijn wensen en vullen die telkens goed en innovatief in." Aanbeveling: "Ja, ik beveel WSB aan"
    Xander Pols van City Lens
    City Lens - Rotterdam en Den Haag