Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik

Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek Ingrijpende restyling Van Eijken Optiek – Bunnik - Optiek

Van Eijken Optiek- erkende naam in de regio Utrecht – werkt samen met WSB

Van Eijken Optiek is een gevestigde naam en een erkend opticien in de regio Utrecht. In de 2 optiekzaken in Bunnik en De Bilt biedt Van Eijken sinds 1968 professionele oogzorg. Het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste service staat hoog in het vaandel en het is al snel duidelijk: De opticiens helpen u graag graag bij het aanmeten en uitzoeken van een nieuwe bril.

De uitstraling van de optiekwinkel

Door WSB is de winkel ontworpen om toegankelijk te zijn voor jong en oud. Met een grote collectie voor jong en oud kan van Eijken Optiek iedereen die binnenloopt bij Van Eijken Optiek adviseren. Bij de vormgeving is niet alleen aandacht voor de meest trendy brillen, maar ook voor het beste advies.

De uitstraling van de optiekwinkel

Zomer 2016: WSB verzorgtde ingrijpende restyling van van Eijken Optiek in Bunnik. Daarbij wordt een gedeelte van het interieur gehandhaafd en diverse vernieuwingen toegevoegd! Een superleuke opdracht waarbij oud en nieuw elkaar ontmoeten met als doel: commerciële winkelrenovatie.

De retail architecten van WSB maken van uw offline optiekzaak een commercieel succesvolle winkelconcept. Elke winkel heeft een eigen stijl en de eigenaar zijn wensen. WSB denkt vanuit de klant en het verkopend personeel mee. Het interieur moet aanspreken tot de verbeelding van de klant, maar ook efficiënt werkbaar zijn voor het personeel. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Winkelinrichting optiek: We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag.

Onze winkelontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Heeft u als opticien verbouwingsplannen en bent u op zoek naar een commercieel en uniek ontwerp voor uw optiekzaak? Bel WSB +31 33 2771714 voor een inspirerende brainstormsessie.

 

Realisatie

  • Locatie Bunnik
  • Bouwtijd 3 weken
  • Grootte ca 150 m2
  • Levering Zomer 2016
  • Design WSB Retail design
  • Realisatie WSB Interieurbouw
  • Branche Optiek

Meer weten of zelf ambities?

Over WSB Interieurbouw