Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak

Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak - Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak - Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak - Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak - Waller Optik – Hofheim (DE): inrichting optiekzaak -

Inrichting optiekzaak in nieuw pand

Peter Harney uit het Duitse Hofheim is tevreden met de inrichting optiekzaak. Waller Optik is een professionele optiekzaak met een regionale functie. Vanwege het winkelsucces besloot Peter te verhuizen naar een grotere locatie op een zichtpunt. De wens van groei en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Peter.

WSB Interieurbouw tekende het concept van de winkel en verzorgde de turn key uitvoering van de inrichting optiekzaak. De samenwerking met Gerrit Dros van WSB Interieurbouw als projectleider van een betrokken “WSB Ladenbau Manschaft” was super. Peter: “Alles hat geklapt!”

Waller Optik Hofheim Individuelle Entwurf und Ladeneinrichtung Augenoptik Ladenbau _4517
Waller Optik Hofheim Individuelle Entwurf und Ladeneinrichtung Augenoptik Ladenbau _4517

Meer weten? Verbouwingsplannen en overweegt u ook te verhuizen naar een beter punt? Bel WSB vroegtijdig voor een goed advies en hulp bij huurrecht, locatiestrategie, verbouwingskosten, contractbeheersing en het … nieuwe winkelconcept wat u voor ogen heeft. Laat u verrassen met de commerciele benadering van een onderscheidende inrichting optiekzaak: +31 33 277 1714.

 

Meer weten over verbouwingen van optiekwinkels? Vlug naar >>> www.wsbinterieurbouw.nl/optiek/

Realisatie

  • Locatie Hofheim (DE)
  • Bouwtijd 1 week
  • Grootte 50 m2
  • Levering Turn key
  • Design WSB Retail Design
  • Realisatie WSB Interieurbouw
  • Branche Optiek

Meer weten of zelf ambities?

Inrichting optiekwinkel Waller

Over WSB Interieurbouw