Konings Optiek, Veenendaal

Konings Optiek, Veenendaal - Konings Optiek, Veenendaal - Konings Optiek, Veenendaal - Konings Optiek, Veenendaal -

Ontwerp brillenzaak voor Konings Optiek

Het WSB-team feliciteert Konings Optiek met de prachtige nieuwe brillenzaak. Design en realisatie door WSB Interieurbouw. interieur optiekzaak

De winkel van Konings Optiek in Veenendaal is eigentijds maar niet kil. De pendelarmaturen boven de verkoopplekken, de toegepaste kleuren, de vloeren, de etalagepresentatie onderstrepen dit.

Over Konings Optiek

Leen Konings opent in februari 1980 zijn winkel Konings Optiek. Dit was vlak nadat het tweede deel van winkelcentrum de Passage in Veenendaal officieel geopend werd. Een aantal jaren later verplaatst Leen Konings zijn winkel naar de grotere en tevens huidige locatie aan de Passage 57. De Veense opticien groeit gestaag door en in 1997 vindt er dan ook een uitbreiding plaats. Een deel van het buurpand wordt erbij betrokken. Het team is dan uitgegroeid naar 4 personen.  In 2001 wordt Camille Mentink mede-eigenaar. Hij is sinds 1995 in dienst geweest bij Leen Konings. Voor de continuïteit en betrouwbaarheid richting de klanten is er heel bewust gekozen de zaak op dezelfde manier voort te zetten als voorheen. In 2002 wordt de zaak opnieuw verbouwd en uitgebreid door het hele buurpand bij de winkel te betrekken. In de groei die sindsdien is gerealiseerd is het team van Konings Optiek uitgegroeid tot 9 personen.

Heeft u verbouwingsplannen?

De retail designers van WSB zijn creatieve ontwerpers van winkelconcepten en winkelpresentaties in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Bel ons voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek: + 31 33 2771714

Realisatie

  • Locatie Veenendaal
  • Bouwtijd 3 weken
  • Grootte 170 m2
  • Levering 2018
  • Design WSB Retaildesign
  • Realisatie WSB
  • Branche Optiek

Meer weten of zelf ambities?

Over WSB Interieurbouw