>> Showrooms

Unieke Interieurconcepten voor commerciele showrooms

De drijfveer van WSB is om uw producten en diensten een zo mooi mogelijke plek te geven, of uw klant en personeel zich thuis te laten voelen. De ambiance speelt een grote rol bij de belevenis wereld van een klant of bezoeker. Daarom schenken wij niet alleen aandacht aan het meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant of bezoeker een complete beleving heeft.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de het interieurontwerp van commerciële projectinrichtingen voor showrooms, global brands, kantoorruimtesshowroomspraktijkinrichtingen. Meer weten?

Neem contact op! Of bel ons: +31 33 2771714

Showrooms projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Showrooms >>


Video's Showrooms winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Showrooms >>

 

Lookbook showrooms | WSB: Interior design | Budget Planning | turn key showroom inrichting

Aanpak voor het ontwerp en de realisatie van de nieuwe showroom: Wilt u meer weten? Vraag ons inspirerende lookbook aan bij rick.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.