>> Pop-up store

Pop-up store concept

WSB maakt naast vast staand interieur ook verplaatsbaar interieur. Door een meubelstuk op te delen in twee stukken, is het voor u mogelijk om het gemakkelijk te verplaatsen. Als u op zoek bent naar een ontwerp en realisatie van een stand op een beurs of naar een design voor uw pop-up shop, bij WSB bent u aan het goede adres.

Pop-up stores trend

De WSB retail designers maken van uw pop-up store een commercieel succes. WSB vertaalt gevoelens en emoties in een uniek interieur. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Wij weten wat mensen werkelijk motiveert en wat van invloed is op hun koopgedrag. Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de pop-up stores trends en ontwikkelingen zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

WSB heeft al verschillende pop-up stores gerealiseerd voor wereldmerken als Victoria`s Secret en Cluse.

Pop-up store projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Pop-up store >>


Video's Pop-up store winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Pop-up store >>


 

  • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
    Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen