Projectinrichting: design en realisatie

Gespecialiseerd in projectinrichting

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw projectinrichting voor kantoorinrichtingshowroomsglobal brandspraktijkinrichtingen voor onder anderen huisartsen, tandartsen, makelaars.

Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. Onze calculatieafdeling houdt nauw contact met een netwerk van toeleveranciers. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaand en scherp inkoopproces.

Maatwerk design compleet uitgevoerd

WSB werkt met een professioneel team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. We merken met circa 50 man en ons pand is een showroom van 8000 m2. Ons DNA? Passie, zorg en vakmanschap.

Meer weten? Neem contact op: +31 33 2771714.

1Optiek Amberg | Erlangen (DE)

2Azami by City Lens | Den Haag

3Hörgeräte Baschlebe | Troisdorf (DE)

4Lounge & Work by WSBDESIGN.COM

Buitengewoon tevreden over de dienstverlening van WSB. Van het 1e contact bij de ontwerpfase tot en met de oplevering van opdracht zijn wij onder de indruk van de professionaliteit. In het bijzonder van de responsiviteit en deskundigheid van de mensen, als ook van de kwaliteit van de oplossingen en producten.…

Ernst-Jan over WSBIntrinsic

5Visser Spiegels & Glas | Duiven

6Dyncore Kantoor | Emmeloord

7Lightboxx Showroom | Nijkerk

8Kolmeijer Makelaars | Nijmegen

Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna…

Willem WoldringhWoldringh Optiek | Groningen

9Inrichting makelaarskantoor | Goes

10Roosdorp Optiek | Zwolle

11Bosselaar Strengers Advocaten | Utrecht

12Karsten Woninginrichting | Den Helder

Ervaring met WSB: "In 1 woord: Maatwerk!" Beveelt u WSB aan? "JA!"

Henno CysouwHenno Cysouw Optiek

13Nieuwe inspiratiewereld voor WSB

14Shop&Fly Luchthaven | Bremen (DE)

15Experience center Facility Trade Group | Apeldoorn

16Interieur Arratoon Praktijk voor Tandartsen en Tandheelkunde

"Mijn vrouw en ik hebben de verbouwing voor de 2de maal van onze showroom door WSB als heel prettig ervaren. De samenwerking was fijn en na 3 jaar krijgen we nog steeds complimenten voor onze mooie zaak !"

Richard van Juwelier MekesJuwelier Mekes - Breda

"Ik heb deze samenwerking als zeer professioneel ervaren!!" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 >> Beveelt u WSB aan? "Ja, dat beveel ik aan!"

Van den Bosch Optiek is tevreden


Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.