Vacatures bij WSB Interieurbouw

WSBDesign.Com is toonaangeverd in  Retail | Office | Living. We werken nationaal en internationaal voor toonaangevende opdrachtgevers. Naast ons hoofdkantoor in Scherpenzeel zijn we ook vertegenwoord in Paris (FR) en Trier (DE).

De professionals van WSB staan voor Passie, Zorg en Vakmanschap.

Het team van professionele WSB collega's zoekt vanwege toenemende werkzaamheden (in binnen en buitenland) nieuwe professionals. Als professional bij WSB werk je mee aan de mooiste winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa's. WSB realiseert belevingswerelden van A tot Z in 1 hand.

Neem direct contact op met Bert Blankenstijn: bert@wsbdesign.com

Huidige vacatures vanwege groei: 

15 April 2021: High-end Interieurarchitect / retail designer

16 April 2021: Monteur/Meubelmaker

10 Redenen om bij WSB te werken:

  1. WSB werkt voor high end opdrachtgevers. Nationaal en internationaal.
  2. Wij ontwerpen en maken maatwerk interieurs, geen standaard kunstjes.
  3. Het machinepark en de engineering is high end: Van 3D modelling naar 5-assige CNC machines en hoogwaardige kantenband machines.
  4. Je komt regelmatig op (internationale) locaties in gesprek met opdrachtgevers. Beleving!
  5. WSB is een groeiend bedrijf: De toekomst is veelzijdig met meerdere opgestarte initiatieven op het gebied van design en maatwerk interieurs. Kijk bijvoorbeeld op emyko.com
  6. Klantcontact vanuit je functie: Je bent mede-ambassadeur van WSB. Als WSB team zijn we  sterk zelfsturend in projectteams.
  7. Team: een platte organisatie, het team is ongedwongen, dat blijkt uit het lage verloop.
  8. Wij investeren in ons team met mooie bedrijfsuitjes: Wadlopen, skiën, bezoek aan Parijs, Kopenhagen: iedere keer wat anders en veel plezier!
  9. Secundaire voorwaarden: meer dan 40 vrije dagen: Om precies te zijn 192 verlofuren aanvullend 152 ATV-uren! Daarnaast een goede overwerk-urenregeling.
  10. Leren en groeien: WSB is erkend leerbedrijf van de CBM. Jong talent krijgt bij WSB een trainee-functie waarbij snel veel kennis opgedaan wordt.
Wil je dit life meemaken? Bel, app of mail Bert Blankenstijn voor een open sollicitatie: bert.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.