Coming Soon: Winkelontwerp voor Verdonk Optiek & Mijn Horen | Dieren

Coming Soon: Regionaal Centrum voor Oog & Oor van de Veluwe | Dieren.

De retail designers van WSB helpen Verdonk Optiek in Dieren uit zijn jasje te groeien! Joop van der Mijn heeft een nieuw pand aangekocht 50 meter verderop. Daarmee zullenVerdonk Optiek & Mijn Horen verder uitgroeien tot het regionale centrum voor Oog en Oor op de Veluwe.

Dochter Lotte van der Mijn krijgt in de nieuwe locatie een serieus gespecialiseerde en grote hoorwinkel.

Het DNA-profiel van het ontwerp van de optiekzaak en de hoorwinkel

Als u de familie van der Mijn en het team kent, dan zal u het nieuwe DNA-profiel van de winkel niet verrassen.

Voor iedereen: Er is ruime keuze voor klanten die normaal een budget hebben voor winkels als Hans Anders en Specsavers, maar de meerwaarde van een persoonlijk service en gedegen advies waarderen. Ook luxe merken als Porsche maken onderdeel uit van de collectie voor. Dat geldt ook op het gebied van glas advies. Professioneel: Innovatieve apparatuur van Rodenstock en een state of the art gehoorcabine zullen onderstrepen dat het advies van Verdonk Optiek & Mijn Horen verder gaat. Stijlvol: De regionale setting op de Zuid-as van de veluwe zal tot uitdrukking komen in het winkelontwerp. Prettig winkelen: Er zal veel aandacht zijn voor plezierig wachten, zitten, laten informeren, merkpresentatie.

Wilt u vernieuwen op het gebied van beleving en zorg voor uw klanten?

De retail architecten van WSB maken van uw offline winkel een onderscheidend en commercieel  winkelconcept. Elke winkel heeft een eigen stijl en de eigenaar ziet zijn eigen wensen vertaald. WSB denkt vanuit de klant en het verkopend personeel mee. Het interieur moet aanspreken tot de verbeelding van de klant, maar ook efficiënt werkbaar zijn voor het personeel. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Winkelinrichting optiek: We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Staat u open voor een inspirerende brainstormsessie? Bel WSB: + 31 33 2771714