Marc en Xander Pols van City Lens hebben een nieuwe eyecatcher geopend in Den Haag. Na diverse verbouwingen voor City Lens in Rotterdam en Den Haag, stond nu het project Azami in de steigers.

Residential design

Azami by City Lens heropende recentelijk haar deuren na een grondige verbouwing.

De stijl is ‘residential design’. Eric Kuster tekende in samenwerking met Kabaz het ontwerp. Hij staat bekend voor zijn stijl van ‘Metropolitan Luxury’ die hij verwezenlijkte voor onder meer de Librije en diverse resorts en luxe woningen.

Met toepassingen van puur eiken gebeitst, natuursteen, leer en ledtoepassingen en glanzende stoffen is een prettige ambiance ontstaan.

 

Specialist in optiekwinkels

City Lens en WSB Interieurbouw werken reeds jaren samen. WSB is in de optiekwereld een specialist. Voor opticiëns en audiciëns verzorgen we het interieur ontwerp en design van de winkelinrichting>> De retail architecten van WSB maken van uw offline optiekzaak een commercieel succesvolle winkelconcept. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Winkelinrichting optiek: We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze winkelontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Heeft u als opticien verbouwingsplannen en bent u op zoek naar een commercieel en uniek ontwerp voor uw optiekzaak? Bel WSB +31 33 2771714 voor een inspirerende brainstormsessie

Neem contact op >>

Xander Pols – City Lens over WSB
City Lens - Rotterdam en Den Haag

“Ik werk al lang samen met WSB. Zij luisteren altijd heel goed naar mijn wensen en vullen die telkens goed en innovatief in.”

Aanbeveling: “Ja, ik beveel WSB aan”

GERELATEERDE PROJECTEN

Azami - by City Lens

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Den Haag
  • OPPERVLAK: 300 m2
  • LEVERING: 500 m2
  • DESIGN: Eric Kuster
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714