Ontwerp maatwerk inrichting villa

In een landelijke omgeving een prachtige villa ontwerpen, van binnen en van buiten! Met veel aandacht voor Vorm, Passie en Materiaal! Onze opdrachtgever houdt van rust, unieke ontwerpen, eten en binnen van buiten genieten.

Wij helpen juist die mensen die op zoek zijn naar klasse, warmte en intimiteit maar daarbij vooral ook houden van een stukje eigenheid en brutaliteit. Hierbij is het de kunst om het dna van de bewoner op een subtiele manier te laten weerspiegelen. Juist daardoor ontstaat de authenticiteit die een interieur zowel vertrouwd als opvallend maakt. Betreft alles op het gebied van maatwerk inrichting. Van de keuken, kastenwand, tafel tot aan de badkamermeubelen.

Luxe villa of uniek landhuis: interieurarchitect ontwerpt uniek meubel maatwerk

We ontwerpen en produceren onder hetzelfde dak. Dat is echt uniek. Snel schakelen, high end kwaliteit en vloeiende afstemming van ontwerp naar productie en montage zijn hierdoor vanzelfsprekend.

Nieuwe villa of een renovatieproject of een tweede woning:

Regelmatig helpen we onze opdrachtgevers bij het maken van de meest plezierige keuze. Welke mogelijkheden en oplossingsrichtingen zijn er? Wat betekent dat qua design, budget en looptijd?

DNA van interieurontwerpen

Onze interieur ontwerpen zijn uniek, puur en persoonlijk. Vakmanschap is meesterschap. Om goed te zijn kijken we niet naar lokale concurrenten, maar naar de ontwikkelingen in wereldsteden als Parijs, Brussel, Berlijn, Barcelona, Laren, New York en Tokyo. dat is reden dat wij innovatief zijn. Tegelijkertijd wordt de vakmanschap bereikt door een zeer innovatief machinepark en state of the materialen. We hebben eigen fineerders in huis, eigen, spuiters, eigen monteurs, eigen meubelmakers en… meerdere eigen interieur ontwerpers met ieder een eigen stijl..

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

Turn key Maatwerk inrichting: Kitchen & Interior

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

Interieur architectuur: Vorm, Materiaal en Passie

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

Maatwerkinterieurs: Rustige contrasten

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

# Interieurarchitectuur Home & Living: Binnen genieten van buiten!

 

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video interieur en exterieur van luxe landhuis

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Regio Utrecht
  • LEVERING: 2015
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Interieurarchitecten

Meer weten?
mail of belbel Gert van Herwaarden: +31 332771714