• Vacature Product Designer // Ontwerper van High-End Productlijnen

Vacature product designer // ontwerper high end productlijnen // brand creator

Het team van WSBDesign.Com groeit. We werken met 50 gepassioneerde vormgevers, bouwbegeleiders en meubelmakers aan mooie projecten in binnen- en buitenland. Wij zijn sterk in het ontwerp en de realisatie van high end projecten voor de Retail // Office // Living. Dat levert veel aanvragen op en ook in deze tijd zijn er veel opdrachten.

Naast onze turn-key projecten willen we een erkend online merk worden voor high end productlijnen. Deze productlijnen brengen we onder bij de labels Forbettershops.com en Emyko. Met Forbettershops.com richten we ons op de Retail. Emyko is het merk voor luxe interieur producten voor woningen.  Als product designer ga je voor deze labels aansprekende productlijnen ontwerpen en ontwikkelen. Ook ben jij het aanspreekpunt voor deze labels.

Wie zoeken we? Een gepassioneerd designer van onderscheidend design, iemand met commercieel strategisch denkvermogen en een echte teamplayer. Je bent een ervaren gebruiker van de programma’s Vectorworks, Lumion en Photoshop. Het gaat om een goed betaalde job.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Blankenstijn: +31 332771714. Of mail Bert Blankenstijn: bert@wsbdesign.com.

Daarnaast hebben we een mooie vacature voor Senior Interieur ontwerper // interieurarchitect // Retail designer 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Vacature Product Designer // Ontwerp High-End Productlijn

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Scherpenzeel (NL)
  • LEVERING:
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Bert Blankenstijn: +31 33 2771714