Winkelinrichting

Retail design van winkelinrichting met beleving en succes
WSB richt zich op het creëren en realiseren van Commercieel Succesvol Retail Design. Met het ontwerp van uw winkelinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de merkbeleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij full service leverancier van turn key winkelinrichtingen. Wij zijn sterk in concept strategie, inspirerend winkelontwerp, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

Nationaal en internationaal toonaangevend
WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands, praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WINKELONTWERP EN WINKELINRICHTING

Waarom kiezen winkeliers voor WSBDesign.com | Interieurbouw?

Honderden zaken in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies. Als u de referenties van onze klanten leest, ziet u waarom. Ze zijn enthousiast over het retail design, de aanpak van de budgetbewaking, de bekwame detaillering en project begeleiding en de zingende monteurs die perfect werk leveren. Passie, Zorg en Ambacht.

Waar kan ik mooie ontwerpen van winkelinrichtingen vinden?

WSB maakt de laatste tijd steeds meer mooie winkelontwerpen en winkelinrichtingen. De grote vraag daarbij: Hoe creeer ik een commercieel aantrekkelijke winkel? Hoe etaleer ik mijn kennis en bez0rg ik de klant een aangenaam klantbezoek? WSB werkt onderanderen voor van der Akkerman Optiek, City Lens, Tenssen Juwelier en nog vele anderen. Bekijk de inspirerende ontwerpen van winkelinterieurs.

Wat kost de inrichting van een winkel?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Wat zijn de interieur trends voor winkels?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen  zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op.