Werkzaamheden >> WSB Interieurbouw verzorgde de Showroom inrichting voor Volvo Broekhuis Autogroep in Zeist.

Kennis en ervaring >> WSB Interieurbouw heeft ruime ervaring met Showroom ontwerp en inrichting van de automerken Audi, Volkswagen Pon, Ford, Volvo, Fiat, Mercedes. Bel WSB: +31 33 2771714. Inrichting showroom  Inrichting showroom  Inrichting showroom

Profiel van onze klant >> Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

Resultaat>> Een fantastisch ontworpen Showroom op een A1 locatie in het hart van Nederland waar klanten plezierig verblijven, geinspireerd raken door het concept design door WSB van de showroom bij Broekhuis Autogroep waarbij merkbeveling en wellness beleving verweven zijn in het DNA profiel van het retail design.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Zeist
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: Volvo Concepts
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207