Mode; Inspirerende winkelinrichtingen kledingwinkels

Van Winkelinrichting modewinkel naar Lifestyle Concept

Uw modeconcept een niveau hoger tillen naar Lifestyle Concept? WSB Interieurbouw verzorgt Retail design en turn key winkelinrichting voor kledingzaken, modelabels, kledingwinkels en kinderkledingwinkels. Aan het bouwen van een kledingwinkel gaat veel vooraf. De projectmanagers van WSB gaan samen met u opzoek naar een concept wat aansluit bij uw klantgroep en strategie. Elke onderneming heeft een andere klantgroep, gedachte en uitstraling wat ertoe leidt dat het vertrekpunt van WSB varieert. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel diversiteit in winkelinterieur bij reeds opgeleverde projecten.

Mode projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Mode >>


Video's Mode winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Mode >>

 

Winkelinterieur Luxe mode winkel

WSB maakt High-end fashionstores voor Kings-square, Beachim en Brunello Cucinelli. Dit zijn modewinkels in het hoge segment. Klanten die hier komen zijn op zoek naar luxe en exclusiviteit. Dit gevoel moet niet alleen afgegeven worden door de aanwezige merkkleding maar door de complete winkel. Hoogwaardige materialen als marmer en zwart gelakt fineer sluiten hier op aan. Toch zien de winkels in dit segment er ook allemaal uniek uit. Logisch ook, elke winkel heeft een andere doelgroep en verzorgingsgebied dit zijn factoren die worden meegenomen in het interieurontwerp.

Winkelinrichting damesmode

Damesmode winkels vragen om overzicht met een warme uitstraling. Door te spelen met lichte kleuren en goede verlichting wordt de modezaak een fijne ruimte om te zijn. Bij alle modewinkels is het belangrijk om goed na te denken over de routing in de winkel. Hierbij moet worden nagedacht over organische (klant heeft het gevoel niet gestuurd te worden) en mechanische (klant wordt gestuurd) routing. WSB heeft reeds talloze damesmode winkels van een interieur voorzien. Denk hierbij aan: Anna van Toor, Cora Kemperman, Victoria`s Secret maar ook verschillende plaatselijke spelers als: De Groene Lantaarn, Speksnijder en Chez Laura.

Inrichting kledingzaak

De designers van WSB vertalen gevoel en emoties tot een unieke inrichting van uw modezaak. Uw kledingwinkel wordt op deze manier een commercieel succes. Door onze ontwerpers regelmatig op reis te laten gaan naar verschillende wereldsteden zijn zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling binnen de winkelinterieur branche. Wilt u meer inspiratie en informatie? Voor meer inspiratie verwijzen wij u naar de Mode projecten. Of vraag kosteloos een brochure aan!

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor Modewinkels

Waarom kiezen modezaak eigenaren voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 mode ondernemers in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een modezaak?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw modewinkel gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere Modewinkels hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende Modewinkels een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Anna van Toor (NL), Eddy`s (Eindhoven, NL), Beachim (Zandvoort, NL), Daka Sport (NL), Livera (NL) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van Modewinkels.

Wat zijn de interieur trends voor Modewinkels?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de Modebranche zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer integratie van on- en offline productassortiment. De basis van het interieur is tijdsbestendig met details in trend kleuren en dessins. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant, de verblijfsduur van een klant wordt steeds belangrijker. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op

 

 

 • Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant snel bijgewerkt! Volgens mij is er geen Belgisch bedrijf in jullie sector dat het beter en stipter zou hebben gedaan." Beoordelingen WSB: Retail design 10, Begeleiding 10, Uitvoering 9. Beveel je WSB aan? "Ja!"
  Sabine ReyntjensBrilshop Reyntjens - Putte (BE)
 • Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!
  Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)
 • Ervaring:  Wij waren voor de verbouwing van onze herenmodezaak in Haarlem op zoek naar een partner die voor ons zowel het ontwerp als de daadwerkelijke uitvoering uit handen kon nemen. WSB interieur kwam na een aantal afspraken als zeker de meest kundige en betrouwbare uit de bus. Zij gaven ons vele mogelijkheden en alternatieven om op de juiste begroting uit te komen. En natuurlijk het resultaat mag er zijn. Ook de samenwerking met alle medewerkers en onderaannemers verliep uiterst soepel en plezierig. Retail design: 9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 9  
  Edward van MarcEdwards ModeMarcEdwards Mode in Haarlem
 • Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .
  Michel van OsKings Square Mode Exclusief - Amsterdam
 • Ervaring van Henk Bossenbroek: Super fijn samengewerkt nieuw design op een overtuigende manier vormgegeven. Een samenwerking die uniek is.
  Henk Bossenbroek over WSB:Bossenbroek voor Mannen in Voorthuizen
 • Ervaring: "Als het mooier wordt dan op papier te zien was... Doen het zo weer over!" Beoordeling>> Retail design: 9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 10
  Peter Verhaar over WSB >>Klerekast Mode en Jeans - Klazienaveen
 • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
  Dennis beoordeelt WSB >>Burger Fashion
 • "Wij hebben inmiddels meerdere winkels samen met WSB ingericht en zijn zeer tevreden over het eind resultaat en de groeit daardoor. Ook de samenwerking met het ontwerpen van de winkelconcepten was erg prettig en er werd goed geluisterd naar onze visie." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 Beveel je WSB aan? "Ja, ik beveel WSB aan!"
  Peter van Stout JeansStout Jeans
 • "WSB is een bedrijf wat goed meedenkt in de voorbereiding,komt haar afspraken na. Goede vakmensen in dienst. Wij zijn zeer tevreden betreft de uitvoering van onze verbouwing Dames Mode in Heerlen." Beoordeling WSB Interieurbouw: 8,3. Aanbeveling? "Ja , dat beveel ik aan!"
  De beoordeling van Berden Mode >>Berden Mode