Mode; Inspirerende winkelinrichtingen kledingwinkels

Van winkelinrichting naar Lifestyle Concept

Uw modeconcept een niveau hoger tillen naar Lifestyle Concept? WSB Interieurbouw verzorgt Retail design en turn key winkelinrichting voor kledingzaken, modelabels, kledingwinkels en kinderkledingwinkels. Aan het bouwen van een kledingwinkel gaat veel vooraf. De projectmanagers van WSB gaan samen met u opzoek naar een concept wat aansluit bij uw klantgroep en strategie. Elke onderneming heeft een andere klantgroep, gedachte en uitstraling wat ertoe leidt dat het vertrekpunt van WSB varieert. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel diversiteit in winkelinterieur bij reeds opgeleverde projecten.

 

Luxe modewinkel

WSB maakt High-end fashionstores voor Anna van Toor, Eddy's Eindhoven en Wedding World. Dit zijn modewinkels in het hoge segment. Klanten die hier komen zijn op zoek naar luxe en exclusiviteit. Dit gevoel moet niet alleen afgegeven worden door de aanwezige merkkleding maar door de complete winkel. Hoogwaardige materialen als marmer en zwart gelakt fineer sluiten hier op aan. Toch zien de winkels in dit segment er ook allemaal uniek uit. Logisch ook, elke winkel heeft een andere doelgroep en verzorgingsgebied dit zijn factoren die worden meegenomen in het interieurontwerp.

 

1Mantje Den Burg | Texel

2Wedding World | Oberhausen (DE)

3Musthaves by Eddy’s | Eindhoven

4Anna van Toor | Leidschendam

Na een markanalyse zijn we bij WSB terechtgekomen. Het eerste contact en de intake was al prettig. Het designteam heel erg professioneel. Voor ons sprong WSB er met kop en schouders bovenuit. De flexibiliteit, snelheid en vakmanschap van het montageteam is heel groot. Er was elan. De goede werkvoorbereiding en…

Tim van der Velden2000 m2 Wedding World | Oberhausen

5Blush Mode | Apeldoorn

6Haasnoot Mode | Katwijk

7Smaak Tassen en Lederwaren | Amsterdam

8In Gold We Trust | Amsterdam

Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant…

Sabine ReyntjensBrilshop Reyntjens - Putte (BE)

9Alibi Mode | Mechelen (BE)

10Daka Sport | Utrecht The Wall

11La Piola Mode | Roermond

12Smaak Tassenlabel | Amsterdam

Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!

Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)

13Stout Jeans | Raalte

14Stout! Jeans | Ommen

15Eddy’s Mode | Eindhoven

16Mantje Lifestyle Store | Texel

Ervaring:  Wij waren voor de verbouwing van onze herenmodezaak in Haarlem op zoek naar een partner die voor ons zowel het ontwerp als de daadwerkelijke uitvoering uit handen kon nemen. WSB interieur kwam na een aantal afspraken als zeker de meest kundige en betrouwbare uit de bus. Zij gaven ons…

Edward van MarcEdwards ModeMarcEdwards Mode in Haarlem

17Sjaak van Zee Mode | Goes

18Daka Sport 3000 m2 | Alkmaar

19Anna van Toor | Zeist

20Covers Couture Bruidsmode | Utrecht

Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .

Michel van OsKings Square Mode Exclusief - Amsterdam

21Shop-in-shop Dungelmann Schoenen bij Berden Mode in Uden

22Groosman Mode | Sluis

23Chez Laura Boutique | Harderwijk

24COMO Fashion Code 07 | Sint Katelijne Waver (BE)

Ervaring van Henk Bossenbroek: Super fijn samengewerkt nieuw design op een overtuigende manier vormgegeven. Een samenwerking die uniek is.

Henk BossenbroekBossenbroek voor Mannen in Voorthuizen

25Bubbles & Bo | Goirle (NL)

26Concept Retour Jeans in Outletcentrum Roermond.

27Grondige restyling MarcEdwards Menswear, Haarlem

28First and Second Hand Boutique Luxemburg

Ervaring: "Als het mooier wordt dan op papier te zien was... Doen het zo weer over!" Beoordeling: Retail design: 9 Begeleiding: 9 Uitvoering: 10

Peter VerhaarKlerekast Mode en Jeans - Klazienaveen

29Eddy’s mode – Eindhoven: Ontwerp Winkelbouw kleding

30Anna van Toor: Winkelinrichter WSB verzorgt succesvolle restyling

31Beachim Mode – Zandvoort: Retailconcept kledingwinkel door WSB

32De Mannen van Bossenbroek – Voorthuizen: winkelinrichting herenmode

"Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het…

Dennis van Burger FashionBurger Fashion

33Kings Square – Amsterdam: Interieurontwerp Mode voor topmerken

34Brunello Cucinelli by Cleo – Antwerpen: Winkelinrichting modelabel

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor Modewinkels

Waarom kiezen modezaak eigenaren voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 mode ondernemers in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een modezaak?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw modewinkel gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere Modewinkels hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende Modewinkels een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Anna van Toor (NL), Eddy`s (Eindhoven, NL), Beachim (Zandvoort, NL), Daka Sport (NL), Livera (NL) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van Modewinkels.

Wat zijn de interieur trends voor Modewinkels?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de Modebranche zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer integratie van on- en offline productassortiment. De basis van het interieur is tijdsbestendig met details in trend kleuren en dessins. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant, de verblijfsduur van een klant wordt steeds belangrijker. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op

Waar kijken jullie naar bij het inrichten van dameswinkels?

Damesmode vraagt om overzicht met een warme uitstraling. Door te spelen met lichte kleuren en goede verlichting wordt de modezaak een fijne ruimte om te zijn. Bij alle modewinkels is het belangrijk om goed na te denken over de routing in de winkel. Hierbij moet worden nagedacht over organische (klant heeft het gevoel niet gestuurd te worden) en mechanische (klant wordt gestuurd) routing. WSB heeft reeds talloze damesmode winkels van een interieur voorzien. Denk hierbij aan: Anna van Toor, Wedding World en Eddy's Eindhoven. De designers van WSB vertalen gevoel en emoties tot een unieke inrichting van uw modezaak. Uw kledingwinkel wordt op deze manier een commercieel succes. Door onze ontwerpers regelmatig op reis te laten gaan naar verschillende wereldsteden zijn zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling binnen de winkelinterieur branche. Wilt u meer inspiratie en informatie? Vraag kosteloos een brochure aan!


Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.