Ontwerp en inrichting van delicatessenwinkels, wijnzaken, kaaswinkels, lunchrooms, bedrijfskantines

Specialist in design en inrichting

De interieur architecten van WSBDESIGN.COM | Interieurbouw ontwerpen unieke en aansprekende interieurconcepten in de horeca, restaurants, hotels, bedrijfskantines maar ook  delicatessenzaken, kaaswinkels, boerderijwinkels, wijnzaken maar ook food gerelateerde winkels op onder andere cruiseschepen en luchthavens. WSB creëert beleving in een commerciële sfeer.

The WOW-factor in kopen, eten en verblijven

WSB ontwerpt en maakt commerciële inrichtingen met een Wow-factor voor restaurants, bedrijfskantines, shops in winkelgebieden, luchthavens, cruiseschepen. Daarbij integreren we in het ontwerp van de inrichting regelmatig het complete assortiment aan dranken, groente en fruit met luxe items als sieraden, brillen, tassen, confectie, tabak, elektronica in combinaties met fraaie zitgelegenheid. Beleving, daar draait het om. de Wow-factor.

Sinds 1958

Onze kennis en ervaring op al deze terreinen maakt WSB een sterke, betrouwbare en commerciële partner om mee samen te werken. Heeft u verbouwingsplannen?

50 Professionals

WSB werkt met 50 professionals aan de volgende disciplines: Interior Design | Budget planning | Projectbegeleiding | Realisatie. We werken nationaal en internationaal. Bekijk onze referenties, doe inspiratie op en maak een vrijblijvende afspraak om een succesvol ontwerp voor uw verbouwing  met WSB te realiseren. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Voor meer informatie: Bel WSB Interieurbouw +31 33 2771714 of mail ons info@wsbdesign.com

Veel gestelde vragen over het ontwerp en inrichting van delicatessenwinkels en horecagelegenheden

Waarom kiezen opdrachtgevers voor WSBDesign.com | Interieurbouw?

Het gaat om beleving, de Wow-factor en commercieel succes. Daarom leveren wij de laatste tijd veel speciaalzaken voor kaas, wijn, noten, lunchrooms, boerderijwinkels en horecagelegenheden zoals restaurants en hotels in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies. Als u de referenties van onze klanten leest, ziet u waarom. Ze zijn enthousiast over het retail design, de aanpak van de budgetbewaking, de bekwame detaillering en project begeleiding en de zingende monteurs die perfect werk leveren. Passie, Zorg en Ambacht.

Voor welke andere luchrooms, supermarkten, kaaswinkels e.d. hebben jullie het interieur ontworpen?

WSB heeft voor onder andere de volgende opdrachtgever het interieurontwerp gemaakt en de inrichting geleverd: Heerlyk Delicatessen in Lunteren (NL), Curtis Bar | Amersfoort, Die Almhutte | Scherpenzeel, Shop&Fly Supermarkten in Schiphol, Bremen, Eindhoven en Wenen, Tasting Collection of Spirits (NL),  en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van interieurs voor de horeca de delicatessenwinkels voor kaas, noten, wijn e.d..

Wat zijn de interieurtrends voor horeca en delicatessenzaken?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de foodsector zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer excentrieke toepassingen van natuursteen, leer, exotische stoffen, supergave houtprints en een veelkleurigheid aan groentoepassingen in de ontwerpen voor delicatessenwinkel en horeca. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op.

Wat kost de inrichting voor delicatessenwinkels in kaas, noten, wijn, bier en dergelijke?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Een snel antwoord zou kunnen zijn: 1.000,- / m2 maar dat antwoord komt te snel. De vragen die meespelen, zijn: Casco oplevering? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw zaak gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Ook kunnen wij voor de aanhuur van het pand een kostenscan doen om onnodige uitgaven tijdens de verbouwing te voorkomen of tijdig bij de verhuurder te leggen. Neem contact met ons op.


De projecten in de categorie Food worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.