Restaurants, hotels, horeca en bedrijfskantines

Specialist in design en inrichting

De interieur architecten van WSB Interieurbouw ontwerpen unieke en aansprekende interieurconcepten in de horeca, restaurants, hotels, bedrijfskantines en voedingswinkels op onder anderen cruiseschepen en luchthavens. WSB creëert beleving in een commerciële sfeer.

The WOW-factor in kopen, eten en verblijven

WSB ontwerpt en maakt commerciele inrichtingen met een Wow-factor voor restaurants, bedrijfskantines, shops in winkelgebieden, luchthavens, cruiseschepen. Daarbij integreren we in het ontwerp van de inrichting regelmatig het complete assortiment aan dranken, groente en fruit met luxe items als sieraden, brillen, tassen, confectie, tabak, electronica in combinaties met fraaie zitgelegenheid. Beleving, daar draait het om. de Wow-factor.

Sinds 1958

Onze kennis en ervaring op al deze terreinen maakt WSB een sterke, betrouwbare en commerciële partner om mee samen te werken. Heeft u verbouwingsplannen?

50 Professionals

WSB werkt met 50 professionals aan de volgende disciplines: Interior Design | Budget planning | Projectbegeleiding | Realisatie. We werken nationaal en internationaal. Bekijk onze referenties, doe inspiratie op en maak een vrijblijvende afspraak om een succesvol ontwerp voor uw verbouwing  met WSB te realiseren. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Voor meer informatie: Bel WSB Interieurbouw +31 33 2771714 of mail ons info@wsbdesign.com


Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.