Ontwerp & Inrichting | Restaurants, hotels, horeca en bedrijfskantines

Specialist in design en inrichting >>

De interieur architecten van WSB Interieurbouw ontwerpen unieke en aansprekende interieurconcepten in de horeca, restaurants, hotels, bedrijfskantines en voedingswinkels op onder anderen cruiseschepen en luchthavens. WSB creëert beleving in een commerciële sfeer.

50 Professionals

WSB werkt met 50 professionals aan de volgende disciplines: Interior Design | Budget planning | Projectbegeleiding | Realisatie. We werken nationaal en internationaal. Bekijk onze referenties, doe inspiratie op en maak een vrijblijvende afspraak om een succesvol ontwerp voor uw verbouwing  met WSB te realiseren. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Voor meer informatie: Bel WSB Interieurbouw +31 33 2771714 of mail ons info@wsbinterieurbouw.nl

Food projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Food >>


Video's Food , Horeca, Keukens, Kantines | Design en realisatie door WSB

Bekijk alle video's uit de branche Food >>

 

The WOW-factor in kopen, eten en verblijven

WSB ontwerpt en maakt commerciele inrichtingen met een Wow-factor voor restaurants, bedrijfskantines, shops in winkelgebieden, luchthavens, cruiseschepen. Daarbij integreren we in het ontwerp van de inrichting regelmatig het complete assortiment aan dranken, groente en fruit met luxe items als sieraden, brillen, tassen, confectie, tabak, electronica in combinaties met fraaie zitgelegenheid. Beleving, daar draait het om. de Wow-factor.

Sinds 1958

Onze kennis en ervaring op al deze terreinen maakt WSB een sterke, betrouwbare en commerciële partner om mee samen te werken. Heeft u verbouwingsplannen?

 

 

 • Ervaring? Vakkundig, betrokken en klantgericht. WSB heeft het maatwerkinterieur geleverd van ons kantoor (Bosselaar Strengers Legal Partners). WSB is vakkundig en heeft prachtig werk geleverd, waarmee wij zeer tevreden zijn. Het is prettig schakelen met WSB. Zij zijn klantgericht, komen afspraken na en kunnen snel schakelen binnen een kort tijdsbestek. De werkwijze van WSB hebben wij als zeer goed beschouwd! Aanbevelen? Ja
  Teunis BroerBosselaar Strengers Advocaten
 • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
  Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen
 • Superleuke gesprekken gehad met directeur Rick Blankenstijn! Mooie firma om mee samen te werken. Pierre Eyecare Aanbeveling: ja Beoordeling: Retail design 9, Begeleiding 9, Uitvoering 9
  Pieter van Pierre Eyecare (voorheen Kieft optiek)
 • Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!
  Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)
 • WSB is een professionele partij waarbij je snel kunt schakelen en een prachtig eindresultaat realiseert!
  J.P. DankaartDaka (Diverse vestigingen)