Schoenen; Winkelinrichting met offline successen

Succesvol winkelontwerp en inrichting schoenenwinkel

WSB Interieurbouw verzorgt voor veel schoenwinkels een onderscheidend interieur ontwerp en design van de winkelinrichting. Onze retail designers maken van uw offline schoenenwinkel een commercieel succes, vertaalt gevoelens en emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag.

Internationaal

Onze winkel ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in het winkelontwerp en interieurbouw van schoenenwinkels, retailketens schoenen, showrooms van schoenenmerken (bv. Piedro en Gabor, en schoenenpresentaties).

1Mantje Den Burg | Texel

2Haasnoot Mode | Katwijk

3Runningstore sport | Duffel (BE)

4Smaak Tassen en Lederwaren | Amsterdam

Ervaring: Fijn contact, prettig in omgang en goede prijsafspraken! Men denkt goed mee, en schakelen snel bij eventuele aanpassingen tijdens het project. Snoeren schoen- en voetspecialist Aanbeveling: ja. Beoordeling: Retail design 8, Begeleiding 8 Uitvoering 10

Snoeren schoen- en voetspecialistSnoeren voet- en schoenspecialist

5Gabor | Nieuwegein

6Smaak Tassenlabel | Amsterdam

7Danneels Schoenen | Brugge

8Eddy’s Mode | Eindhoven

Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!

Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)

9Mantje Lifestyle Store | Texel

10Daka Sport 3000 m2 | Alkmaar

11Van Wentzel Podologie Orthopedie | Elburg

12Shop-in-shop Dungelmann Schoenen bij Berden Mode in Uden

Ervaring:  Wij waren voor de verbouwing van onze herenmodezaak in Haarlem op zoek naar een partner die voor ons zowel het ontwerp als de daadwerkelijke uitvoering uit handen kon nemen. WSB interieur kwam na een aantal afspraken als zeker de meest kundige en betrouwbare uit de bus. Zij gaven ons…

Edward van MarcEdwards ModeMarcEdwards Mode in Haarlem

13van den Mosselaar Schoenen | Bovenkarspel: Mooie winkelrenovatie

14Snoeren Voetspecialist 1100 m2 | Teteringen

15Shuz in Wassenaar: Ontwerp en Turn key winkelinrichting

16Shuz – Inrichting schoenenwinkel in Veenendaal

"Professioneel bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en komen de gemaakte afspraken na. Korte communicatielijnen en goede uitvoerende werklieden. Goede nazorg." Aanbeveling: "Ja" > Retail design: 8 Begeleiding: 10 Uitvoering: 10  

Testimonial – Klaas VeenmaTorenbeek Schoenen

17Inrichting Schoenwinkel Munnichs Weert

18Intersport Megastore van den Bergh: Winkelontwerp sport zaak

19Winkelrenovatie: 5 tips en trends

20Renovatie Winkelinterieur Torenbeek Schoenen

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor schoenenwinkels

Waarom kiezen retailers van schoenenzaken voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 voetspecialisten in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een schoenenzaak?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is:Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw winkelconcept in schoenen gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi?Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere retailers hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende schoenspecialisten een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: 01 >> SNOEREN VOETSPECIALIST | TETERINGEN: 1100 M2 WINKELBELEVING, 02 >> DANNEELS SCHOENEN | BRUGGE, , 04 >> EDDY’S EINDHOVEN | DÉ KLEDINGWINKEL.(21439), 05 >> INTERIEURCONCEPT MANTJE LIFESTYLE STORE | TEXEL, 06 >> VAN WENTZEL PRAKTIJKCENTRUM: INTERIEUR ONTWERP PODOLOGIE ORTHOPEDIE, 07 >> SMAAK TASSENLABEL | AMSTERDAM, 08 >> VAN DEN MOSSELAAR SCHOENEN | BOVENKARSPEL: MOOIE WINKELRENOVATIE, 09 >> SHUZ IN WASSENAAR: ONTWERP EN TURN KEY WINKELINRICHTING, 10 >> INRICHTING SCHOENWINKEL MUNNICHS WEERT, 11 >> DE SPLENTER SCHOENEN, HULST, 12 >> DUNGELMANN, NL: WINKELONTWERP SCHOENENZAAK, 13 >> SMIT SCHOENEN, MIJDRECHT: INTERIEUR SCHOENENZAAK, 14 >> SHUZ, VEENENDAAL, 15 >> WINKELONTWERP INTERIEUR BRONKHORST SCHOENEN en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van schoenenzaken.

Wat zijn de interieur trends voor schoenwinkels?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de schoenensector zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor schoenenconcepten. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op