Winkelinrichting Juweliers | Inspirerend retail design

Onderscheidende winkelontwerpen voor juweliers

WSB Interieurbouw verzorgt voor vele juweliers en goudsmeden het interieur ontwerp en het design van de winkelinrichting. De drijfveer van WSB is om uw producten een zo mooi mogelijke plek te geven. Niet alleen de producten maar ook de ambiance spelen een grote rol bij de belevenis wereld van de klant. Daarom letten wij niet alleen op het etalage meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant de complete winkelbeleving heeft.

Voor meer inspiratie verwijzen wij u naar onderstaande Juweliers projecten.

Juweliers projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Juweliers >>


Video's Juweliers winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Juweliers >>

 

Succesvolle winkelbeleving voor Juwelierszaken

De WSB retail designers maken van uw offline juwelierszaak een commercieel succes WSB vertaalt gevoelens en emoties in een uniek interieur. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Wij weten wat mensen werkelijk motiveert en wat van invloed is op hun koopgedrag.

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor juweliers

Waarom kiezen juweliers voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 juweliers hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een juwelierswinkel?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw winkelconcept in juwelen, horloges en sieraden gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere juwelierszaken hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende juweliers een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Tensen Juweliers (Antwerpen, BE), SEIKO Boutique (Amsterdam, NL), Rikkoert Juweliers (Schoonhoven, NL) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van juweliers.

Wat zijn de interieur trends voor juweliers?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de juweliersbranche zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor juwelierszaken. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op

 

 

 • WSB interieurbouw levert eigentijdse ontwerpen, denkt mee met de klant en maakt kwaliteitsvolle inrichtingen. We hadden een professionele en sympathieke samenwerking! Aanbeveling? "Jazeker!"
  Stefaan HuygebaertJuwelier Arnold | Oudenburg
 • Uitzonderlijke professionaliteit en originaliteit! We deden een beroep op Rick en zijn team voor een eerste project in 2015 en waren erg blij met deze prestatie. Dus hebben we WSB opnieuw gebeld voor 2 projecten. De verschillende alternatieven hebben al onze vragen beantwoord en we zijn erg blij met het resultaat. Elke dag hebben we klanten die ons prijzen voor het ontwerp en de functionaliteit van onze winkel. WSB-teams werken heel precies en snel. Ze zijn echt experts in hun vakgebied. We raden dit bedrijf ten zeerste aan. We gingen zelfs naar Nederland voordat we ons eerste project toevertrouwden en werden meteen gerustgesteld door hun professionaliteit.
  Valerie en FranckVimeu Optic | Friville Escarbotin (FR)
 • Ervaring? "Wij zijn heel tevreden van de werken van WSB, ook voor de afwerking en zo. Wij waren ook zeer tevreden dat de werken af waren op het afgesproken moment." Beveelt u WSB aan? "Ja"
  PurdeyJuwelier van Ruyskensvelde
 • De samenwerking met het bedrijf WSB was perfect voor ons. We hadden een vast budget, dat voorbeeldig werd aangehouden. De kleuren die bij onze ideeën pasten, werden prachtig geïmplementeerd. Onze ideeën zijn allemaal meegenomen in de planning. De montagedatum ter plaatse verliep erg goed, ondanks de spontane wisseling van de meubelpositie, dat beviel ons vooral. Onze geselecteerde meubelen kunnen op elk moment worden uitgebreid. Het bedrijf en onze contactpersoon de heer Dros stond altijd voor ons klaar. In de toekomst alleen met WSB.
  Frau NohlGoldschmiede Nohl
 • Een keurig bedrijf met heel goede voorstellen en een strakke planning bij de uitvoering. De technische mensen waren keurig op tijd en zeer accuraat.
  Maarten Jan van ZaanenJuwelier van Zaanen
 • De reacties op de winkel zijn uitermate positief! Ik hoor links en rechts van vertegenwoordigers dat we één van de mooiste winkels in België hebben..... Dat doet echt deugd! Bedankt voor het goede ontwerp!  
  Jan JacobJacob Juwelen in Lebbeke (BE)
 • Ervaring: "Positieve ervaring, vanaf eerste gesprek tot en met oplevering; Perfectionisten in alle opzichten!" Retail design: 10 >> Begeleiding: 10 >> Uitvoering: 10  
  Schreven Juwelier en Optiek
 • "De relatie van Hell/WSB bestaat al tientallen jaren. Wij kiezen voor WSB vanwege de kwaliteit/het karakter van het bedrijf en de mensen die er werken/ vernieuwend design en een goede begeleiding. Met als resultaat, een verrassende winkel met een geweldige uitstraling." Ab, beveel je WSB aan? "Ja: Retail design: 9, Begeleiding: 9, Uitvoering: 9"
  Ontwerp en Winkelinrichting Juweliers van Hell door WSB Ab van HellVan Hell Juweliers Apeldoorn
 • "Dankzij persoonlijk advies van Rick Blankenstijn van WSB konden we een uitbreiding van onze winkels realiseren. Vanaf ontwerp tot realisatie was de begeleiding zeer prettig en vakkundig. Goede mix van deskundig advies en persoonlijk inbreng bij de inrichting van de winkel, waarbij ook de kennis van zaken wat betreft verzekeringseisen zeker aanwezig is."
  Kaptijn Juweliers over samenwerking met Rick Blankenstijn van WSB InterieurbouwKobus van Kaptijn Juweliers
 • "We hebben reeds 3 juwelierszaken gewerkt met deze topfirma en zijn telkens 100% tevreden. Het resultaat is telkens fantastisch en een voorbeeld voor onze branche! Zij werken goed gestructureerd en zorgen voor geen stress in deze meestal stressvolle periode van opening. Een echte aanrader! www.heleven.com" Beoordeling: 9,7. Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."
  Klantenreview Juwelier Heleven, EddyHeleven Juweliers
 • "Fijne samenwerking gehad, waarbij we tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. We horen nog regelmatig van onze klanten:"wat een prachtige winkel heeft u toch!"". Boordeling: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan"
  Klantenreview winkelinrichting: Aart van Hell >>van Hell Juweliers - Amersfoort
 • Erik, wat is je ervaring met WSB Interieurbouw? "Het is een fantastisch bedrijf, waar keurig werk word afgeleverd en waar ze met je meedenken. Ook jaren later als er toch wat is zullen ze hun uiterste best doen om het te verhelpen. In één woord top."
  Beoordeling van de beste juwelier van Geldermalsen.Juwelier van Leeuwen - Geldermalsen
 • "Zeer degelijk opgestelde plannen met vernieuwende ideeën en gedetailleerde voorbereiding. Perfecte uitvoering door een zeer gemotiveerd team. Technisch en administratief correct uitgevoerd. Een echte aanrader." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 10.0
  Anneleen van Juwelier VranckenJuwelier Vrancken (Waterschei-Genk - BE)
 • "Het was een feest om met WSB samen te werken, jammer dat we niet elke maand een winkel kunnen laten verbouwen door WSB. Vanaf de eerste telefoon ging alles heel vlot, afspraken werden netjes nagekomen, geen verschuivingen, geen vertragingen. Afwerking werd tot op de laatste puntjes afgewerkt, zonder bijkomende kosten. Deal is een deal bij WSB !" Beoordeling van WSB Interieurbouw: 9,7
  Frank Hellinx JuwelenFrank Hellinx Juweliers - Bilzen (BE)
 • "Meer dan positief!" Beoordeling WSB Interieurbouw: 9,7
  Ervaring Arno van Mostert Juweliers
 • "Mijn vrouw en ik hebben de verbouwing voor de 2de maal van onze winkel door WSB als heel prettig ervaren. De samenwerking was fijn en na 3 jaar krijgen we nog steeds complimenten voor onze mooie zaak !" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8,3. Beveelt u ons aan? "Ja, dat beveel ik aan!"
  Verbouwing juwelierszaak: Klanten vertellen >>Juwelier Mekes
 • "Zeer prettig zaken doen met de Firma WSB. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan het uiteindelijke resultaat is het tot in de perfectie volbracht. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Beoordeling van WSB Interieurbouw: 8,3. Aanbeveling? Ja, dat beveel ik aan!"
  De beoordeling van Robert den Haag >>Robert den Haag Juweliers
 • Broekhuis Juweliers uit Steenbergen. Dick beveel jij WSB aan? "Ja". Wat is je beoordeling? Retail design: 8, Begeleiding: 9, Uitvoering: 8  
  Dick Broekhuis over winkelinrichting watch only storeBroekhuis Juweliers