Winkelinrichting voor Juweliers

Succesvolle winkelbeleving

WSB Interieurbouw verzorgt voor vele juweliers en goudsmeden het interieur ontwerp en het design van de winkelinrichting. De drijfveer van WSB is om uw producten een zo mooi mogelijke plek te geven.

Niet alleen de producten maar ook de ambiance spelen een grote rol bij de belevenis wereld van de klant. Daarom letten wij niet alleen op het etalage meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant de complete winkelbeleving heeft.

Uniek interieur

De WSB retail designers maken van uw offline juwelierszaak een commercieel succes WSB vertaalt gevoelens en emoties in een uniek interieur. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Wij weten wat mensen werkelijk motiveert en wat van invloed is op hun koopgedrag.

Voor meer inspiratie verwijzen wij u naar onderstaande Juweliers projecten.

1Bijouterie Laurent | Mons (BE)

2TenSen Juweliers | Antwerpen (BE)

3Van Wonderen Watches | Purmerend

Ik ben zeer, zeer tevreden. Ik zal u zeggen: nog nooit in onze historie hebben wij een feilloos verlopen project als deze ervaren. Alles klopte, van timing tot aan de prijs. Uiteraard liepen we samen met WSB hier en daar tegen wat obstakels aan, maar die werden kundig en snel…

Alain TensenTenSen Juweliers Antwerpen

4Spiegelgracht Juweliers | Amsterdam

5Van Ruyskensvelde Juweliers – Gentbrugge (BE)

6Meijst Juweliers | Vleuten

7Nohl Goudsmid | Giessen (DE)

Ervaring? "Wij zijn heel tevreden van de werken van WSB, ook voor de afwerking en zo. Wij waren ook zeer tevreden dat de werken af waren op het afgesproken moment." Beveelt u WSB aan? "Ja"

PurdeyJuwelier van Ruyskensvelde

8Goldschmiede Menze | Königsallee Düsseldorf (DE)

9Juwelier Arnold | Oudenburg (BE)

10Juwelier Kremer | Veendam

11Langerak Juweliers | Den Haag

De samenwerking met het bedrijf WSB was perfect voor ons. We hadden een vast budget, dat voorbeeldig werd aangehouden. De kleuren die bij onze ideeën pasten, werden prachtig geïmplementeerd. Onze ideeën zijn allemaal meegenomen in de planning. De montagedatum ter plaatse verliep erg goed, ondanks de spontane wisseling van de…

Frau NohlGoldschmiede Nohl

12Gabriel Juwelen | Keulen (DE)

13Koelink Juweliers | Enschede

14Juwelier Eupen | Keulen (DE)

15David Juwelier | Bregenz (AT)

Een keurig bedrijf met heel goede voorstellen en een strakke planning bij de uitvoering. De technische mensen waren keurig op tijd en zeer accuraat.

Maarten Jan van ZaanenJuwelier van Zaanen

16Lucardi Juweliers | Wijnegem (BE)

17Bijouterie Rive Gauche | Cloche d’Or, Luxembourg

18Rikkoert Trouwringen | Schoonhoven

19Zuyver Juweliers | Dronten

De reacties op de winkel zijn uitermate positief! Ik hoor links en rechts van vertegenwoordigers dat we één van de mooiste winkels in België hebben..... Dat doet echt deugd! Bedankt voor het goede ontwerp!  

Jan JacobJacob Juwelen in Lebbeke (BE)

20Zuyver Juweliers | Harderwijk

21Tijd! Watches & Jewelry | Venlo

22HA Juweliers | Haren GR

23Rikkoert Juweliers | Schoonhoven

Ervaring: "Positieve ervaring, vanaf eerste gesprek tot en met oplevering; Perfectionisten in alle opzichten!" Retail design: 10 >> Begeleiding: 10 >> Uitvoering: 10  

Schreven Juwelier en Optiek

24Langerak Juweliers | Haarlem

25Luyten Juwelen | Turnhout (BE)

26Meijst Juwelier | De Leidsche Rijn Utrecht

27Piwo Optik Uhren Schmuck | Siegen (DE)

"De relatie van Hell/WSB bestaat al tientallen jaren. Wij kiezen voor WSB vanwege de kwaliteit/het karakter van het bedrijf en de mensen die er werken/ vernieuwend design en een goede begeleiding. Met als resultaat, een verrassende winkel met een geweldige uitstraling." Ab, beveel je WSB aan? "Ja: Retail design: 9,…

Ab van HellVan Hell Juweliers Apeldoorn

28Blits World Minerals | Naarden

29Dotter Juwelier | Ettlingen (DE)

30Seiko Brandstore | Amsterdam

31Covers Couture Bruidsmode | Utrecht

"Dankzij persoonlijk advies van Rick Blankenstijn van WSB konden we een uitbreiding van onze winkels realiseren. Vanaf ontwerp tot realisatie was de begeleiding zeer prettig en vakkundig. Goede mix van deskundig advies en persoonlijk inbreng bij de inrichting van de winkel, waarbij ook de kennis van zaken wat betreft verzekeringseisen…

Kaptijn JuweliersKobus van Kaptijn Juweliers

32Boexstaens Juweliers | Heist op den Berg (BE)

33Mauer | Bochum (DE)

34Winkelrenovatie: 5 tips en trends

35Broekhuis Juweliers | Steenbergen

"We hebben reeds 3 juwelierszaken gewerkt met deze topfirma en zijn telkens 100% tevreden. Het resultaat is telkens fantastisch en een voorbeeld voor onze branche! Zij werken goed gestructureerd en zorgen voor geen stress in deze meestal stressvolle periode van opening. Een echte aanrader! www.heleven.com" Beoordeling: 9,7. Aanbeveling? "Ja, ik…

Eddy van Juwelier HelevenHeleven Juweliers

36’t Oorzaakje | Delft

37Juwelier Steltman | Den Haag

38Bigor Juwelier | Differdange (LU)

39Bijouterie Laurent, Charleroi

"Fijne samenwerking gehad, waarbij we tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. We horen nog regelmatig van onze klanten:"wat een prachtige winkel heeft u toch!"". Boordeling: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan"

Aart van Hellvan Hell Juweliers - Amersfoort

40Bigor | Bettembourg (LU)

41Cadran Montres, Mont Saint Martin (FR)

42Jacob Juwelen – Lebbeke: Shop design met allure

43Niesz Goudsmid en Juwelier – Oostmalle (BE)

Erik, wat is je ervaring met WSB Interieurbouw? "Het is een fantastisch bedrijf, waar keurig werk word afgeleverd en waar ze met je meedenken. Ook jaren later als er toch wat is zullen ze hun uiterste best doen om het te verhelpen. In één woord top."

Erik van LeeuwenJuwelier van Leeuwen - Geldermalsen

44Breuning – Winkelconcept voor trouwringenspecialist in Stuttgart (DE)

45Bijouterie Laurent – Mons (BE): Stijlvolle winkelinrichting juwelier

46Juwelier van Arensbergen – Malden

47Juwelier Optiek Schreven: unieke winkel inrichten voor Patrick

"Zeer degelijk opgestelde plannen met vernieuwende ideeën en gedetailleerde voorbereiding. Perfecte uitvoering door een zeer gemotiveerd team. Technisch en administratief correct uitgevoerd. Een echte aanrader." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 10.0

Anneleen van Juwelier VranckenJuwelier Vrancken (Waterschei-Genk - BE)

48Juwelen Evy d’Or in Ingelmunster (BE) – Shopdesign winkelconcept

49Juwelier van Willegen, Rotterdam

50Bigor | Kirchberg (LU), winkelbouw juwelierszaak

51van Hell Juweliers, Apeldoorn: Retail Design en Retail Bouwmanagement

52Augenweide Optiek – Werther

53Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers

54Huis Vrancken Waterschei bvba

55Juwelier Vercammen – Heist op den Berg (BE): Retail architectuur door WSB

56Winkelontwerp Juwelier Frank Hellinx – Bilzen (BE)

57Trends in winkelinrichting – Joailliers Cadran Montres

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor juweliers

Waarom kiezen juweliers voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 juweliers hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een juwelierswinkel?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw winkelconcept in juwelen, horloges en sieraden gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere juwelierszaken hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende juweliers een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Tensen Juweliers (Antwerpen, BE), SEIKO Boutique (Amsterdam, NL), Rikkoert Juweliers (Schoonhoven, NL) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van juweliers.

Wat zijn de interieur trends voor juweliers?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de juweliersbranche zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor juwelierszaken. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op


Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.