Signature keuken

Maatwerk met exclusieve afwerking

Waar jaren geleden de keukens vooral in zwart of wit werden uitgevoerd zie je tegenwoordig steeds meer kleur terug komen in de ruimte. Logisch ook, de functie van een keuken is enorm veranderd. Van plek waar je je eten bereid tot de veelbesproken woonkeuken zoals we die nu kennen. Door deze verandering moeten keukens onderdeel worden van het totaal interieur, en staan ze niet meer weggeschoven in een klein hoekje. Een echte eye-catcher maken in de woning.

Een verfijnde smaak

De interieurarchitecten van ons label Emyko en WSB ontwerpen exclusieve keukens met verfijnde details. De details vindt u terug in de elegante vormgeving, de sprekende details, de unieke materialen. Voor inspiratie, uw dromen en ideeën kunt u een afspraak maken in de splinternieuwe belevingsruimte van Emyko met onze interieurarchitecten. Onze keukens zijn vaak tijdloos vanwege de pure klasse maar wel persoonlijk.


De projecten in de categorie Signature keuken worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.