Signature keuken

Ontwerp en interieurbouw van keukens op maat

Een keuken die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en stijl. Het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte Signature Keukens begint met een inspirerende brainstorming en het in kaart brengen van uw wensen. Elk detail wordt met vakmanschap geperfectioneerd. Ons industriële productieproces op 8000 m² zorgt voor scherpe prijzen. Alles in één hand.

Bezoek onze showroom

Welkom in onze showroom in Scherpenzeel: een experience centre voor high-end kitchens. Een proeftuin met verschillende stijlen, innovatieve toepassingen en prachtige details. Ontdek ons label Emyko Residential Interior Design, waar stijl en verfijning voor exclusieve woonhuizen samenkomen. Emyko biedt inspiratie en maatwerk oplossingen voor uw interieur.


De projecten in de categorie Signature keuken worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.