Praktijkinrichtingen: Ontwerp en inrichting interieur

Bij WSB borrelt het van creatieve en tegelijk praktische ideëen. We hebben de ambitie het ontwerp voor praktijken van tandartsen, dierenartsen en huisartsen en zorgverleners prettig, efficient en verrassend compleet en innovatief te laten overkomen bij de klant. WSB streeft naar vernieuwend design met gevoel voor welbevinden.

WSB werkt met een professioneel team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. We merken met circa 50 man en ons pand is een showroom van 8000 m2. Ons DNA? Passie, zorg en vakmanschap.

Meer weten? Neem contact op: +31 33 2771714.


Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living.
Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.