Praktijkinrichtingen: Ontwerp en inrichting interieur

Ontwerp en interieurbouw van praktijkinrichting

Het ontwerpen en realiseren van maatwerk interieurs van praktijkinrichtingen voor huisartsen, dierenartsen, fysiotherapeuten, kapsalons en schoonheidssalons. Wij bieden turn key realisatie voor succesvolle interieurs. Sinds 1958 verbouwing van kleine en grote praktijkruimtes. Ons DNA? Passie, zorg en vakmanschap.

Realisatie van praktijkruimtes in 8000 m² fabriek

Met een goed doordacht lichtplan en passende materialen creëren we een prettige en gastvrije sfeer voor uw patiënten en klanten. Vanaf het eerste ontwerpconcept tot de uitvoering wordt elk detail zorgvuldig gepland en uitgevoerd in onze 8000 m² grote fabriek. Hier beschikken we over de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om uw praktijkinterieur tot in de details te realiseren.


De projecten in de categorie Praktijkinrichting worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.