Over WSB: Wie wij zijn.

Ons team bestaat uit ruim 50 eigen architecten, interieur designers, calculators, inkopers, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Daarmee biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Daarmee is het WSB team toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden. Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door een hele goede combinatie van onderscheidend design, scherpe prijzen en een goed bouwteam. In de basis zijn wij sinds 1958 een familiebedrijf. Passie, zorg en vakmanschap, dat kenmerkt ons. En we zijn internationaal actief.

De klanten van WSB

WSB is sterk in winkelinrichting (ketens en zelfstandige ondernemers), projectinrichting (kantoorinrichting, showrooms, praktijkinrichtingen voor bijvoorbeeld artsen en makelaars) en residential interior design (met ons snelgroeiende label Emyko). Namen weten? Bekijk hier onze referenties

Onze aanpak 1) Via strategische creativiteit naar een sterker merk

Iedere interieurconcept begint bij WSB met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Daarbij richten we ons op de merkgroepen: tot wie richten we ons.” Daarnaast definiëren we de merkbasis: “Wie zijn we? Aansluitend concretiseren we de merk-ontwikkeling: Wat willen we zijn? Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift. WSB vertaalt gevoelens, emoties

Onze aanpak 2) Uniek design wordt betaalbaar door stevig budgetbeheer.

Onze calculatoren vertalen dromen naar betaalbare ideeen en constructies. Daarbij laten we ons omringen door een brede set van betrouwbare en concurrerende toeleveranciers. Dure architecten, waanzinnige adviezen, dure oplossingen en inflexibele partijen worden bij WSB ingeruild dankzij ons unieke budget- en projectmanagement. Retailketens en grote partijen werken graag met WSB samen.

Onze aanpak 3) Realisatie van uw Interieurconcept: Van Creatieve ontzorging naar realisatie op topniveau.

Kijk op klantenvertellen.nl hoe goed wij zijn in realisatie van interieurconcepten! Onze monteurs zijn top! WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren.

Heeft u plannen? Bel WSB: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl