Strategische creativiteit voor een sterker merk

Iedere creatieve uitdaging begint bij WSB met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Daarbij richten we ons op de merkgroepen: tot wie richten we ons.” Daarnaast definiëren we de merkbasis: “Wie zijn we? Aansluitend concretiseren we de merk-ontwikkeling: Wat willen we zijn? Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Beleving

WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift. WSB vertaalt gevoelens, emoties.

Team van professionals

WSB beschikt over een team van 50 eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Daarmee is het WSB team toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden.

Zullen wij u creatief ontzorgen?

WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren. Heeft u plannen? Bel WSB: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl