Shop in shop

Het concept

De retail designers en de interieurbouwers van WSB zijn sterk in shop-in-shop concepten. Veel merkenfabrikanten versterken door een goed shop-in-shopconcept de merkbeleving van hun producten en diensten (!). En door de grootschalige inkoop levert ook voor de retailers voordelen op. Het ontwerp van het shop in shop concept brengt vragen met zich mee: Wat wilt u presenteren? Hoe innovatief wilt u overkomen bij uw klanten? Hoe onderscheid ik me van andere aanbieders? Hoe sluiten de shop-in-shop winkels aan op de marketing filosofie van uw internetuitstraling?

Referenties

WSB werkt o.a. Victoria Secret, Audi, Brunotti, Cluse, Retour Denim, Fietsenwinkel.nl. Coolblue, Cyberport, Breuning shop in shop e.v.a. Hoe flexibel kan het shop-in-shop-systeem gemaakt worden? Hoe reduceer ik kosten, ook in het logistiek proces? Welke partij heeft voldoende internationale kennis om de organisatie in de ambities te ontzorgen? Bel WSB voor een inspirerend gesprek: +31 33 2771714


De projecten in de categorie Shop in shop worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.