Residential Interior Design

Ontwerp en interieurbouw van woonhuizen

Met behulp van de interieurarchitecten van WSB kunt u een unieke en verfijnde leefruimte creëren die voldoet aan al uw wensen. Het ontwerpproces begint met het begrijpen van uw persoonlijke stijl en smaak. Ons ervaren ontwerpteam zal met u samenwerken om dit tot leven te brengen. Van de kleuren en materialen tot de meubels en een goed lichtplan, elk element wordt zorgvuldig geselecteerd om een gevoel van elegantie en warmte te creëren.

Ervaring en passie van WSBDESIGN.COM

Residential Interior Design kenmerkt zich door hoogwaardige afwerkingen en op maat gemaakte details. We brainstormen, brengen uw wensen in kaart en laten onze ervaring spreken. Vervolgens vertalen we het concept in een concreet voorstel dat bestaat uit een plattegrond met materialen-en kleurenplan en brengen dit tot leven in een uitgebreid 3D. WSB ontzorgt u in het gehele proces: van ontwerp tot realisatie. Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie.


De projecten in de categorie Residential Interior Design worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.