Interieurbouw voor makelaars

Inrichting makelaarskantoor voor uw team en klanten

De interieur architecten van WSB Interieurbouw ontwerpen unieke interieurconcepten voor kantoren in de makelaardij. WSB creëert merkbeleving in uw kantoor en een plezierige, commerciële sfeer. WSB werkt met 50 professionals aan de volgende disciplines: Interior Design | Budget planning | Projectbegeleiding | Realisatie. Bekijk onze referenties van inrichting voor makelaars, doe inspiratie op en maak een vrijblijvende afspraak om een succesvol makelaarskantoor met WSB te realiseren.

Unieke interieurconcepten

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de het interieurontwerp van commerciële projectinrichtingen voor musea en cultuurruimtes, verenigingsgebouwen, kantoorruimtes, showroomspraktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.
Bent u opzoek naar een partij die u kan helpen bij het succesvol inrichten van uw kantoor? Vrijblijvende inspirerende brainstormsessie? Bel +31 33 2771714.


De projecten in de categorie Makelaars worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.