Winkelinrichting Sportzaak: Commercieel Winkelontwerp

ladenbau sport einrichtung

Succesvolle ontwerpers van sportwinkels

Wat maakt de inrichting van uw sportwinkel commercieel succesvol? Dat gaat verder dan de levering van een middenunit. Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van de klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Heeft u verbouwingsplannen? Bel WSB voor een inspirerend gesprek: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl

Sport projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Sport >>


Video's Sport winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Sport >>

 

Betrouwbare interieurbouwer van sportzaken

Er is geen sprake van poespas en gerommel bij de daadwerkelijke inrichting van uw sportzaak. WSB bestaat sinds 1958 van het hebben van tevreden klanten. Wij hebben alle vakkundige mensen zelf in huis. Ons industriele productieproces zorgt voor scherpe prijzen. Vraag het onze opdrachtgevers.

Presentatiesystemen in sportwinkels

WSB kent alle soorten presentatiesystemen in sportwinkels: Hockeypresentaties, schoenpresentaties, Voetbalpresentatie, Stortmanden, Schaatspresentatie, Skiepresentatie, Fietspresentatie, Zonnebrilpresentaties, Boardpresentaties, middenunits, hangunits, frontpresentaties en ga zo maar door. Alles is uitgedacht door WSB.

Veel ervaring inrichting sportzaken

WSB heeft veel ervaring in turn key ontwerp en begeleiding van winkelconcepten voor sportwinkels. Onze schaalgrootte zorgt er voor dat we veel kennis hebben en industriele prijzen kunnen rekenen. WSB werkt o.a. voor Adidas, Winkelinrichting sportwinkels Daka, Deventrade, Winkelbouw Telstar Surfing, Interieur Intersport Megastore Roermond, Sportcentrum Dordrecht, Sporthuis Pim Doesburg, Concept ontwerp Fjällräven Hanwag, Duosport, Inrichting Intersport de Leeuw, Wim Jaquet Sport, Muta Sport, Interieurbouw Quicksilver Pukalani, Interieurbouw Visscher Sport. Brunotti Europe.

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor sportwinkels

Waarom kiezen retailers van sportzaken voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 sportspecialisten in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een sportzaak?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw winkelconcept in sport&fashion gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere sportretailers hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende sportspecialisten een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Daka Sport, Intersport, Megastore van den Bergh, Brunotti, Eddy’s Fashion, Fjall Raven, Adidas, Duo Sport, Sport Health & Beautycentrum Julien, Running Store Duffel (BE) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van sportconcepten.

Wat zijn de interieur trends voor sportconcepten?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de sportsector zijn wij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor sportconcepten. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op

 

 

 • Ervaring: Fijn contact, prettig in omgang en goede prijsafspraken! Men denkt goed mee, en schakelen snel bij eventuele aanpassingen tijdens het project. Snoeren schoen- en voetspecialist Aanbeveling: ja. Beoordeling: Retail design 8, Begeleiding 8 Uitvoering 10
  Snoeren schoen- en voetspecialistSnoeren voet- en schoenspecialist
 • WSB is een professionele partij waarbij je snel kunt schakelen en een prachtig eindresultaat realiseert!
  J.P. DankaartDaka (Diverse vestigingen)
 • Ervaring: "Voor onze winkelformule hebben we na een grondige zoektocht gekozen voor WSB. Ze zijn deskundig en komen afspraken na. Erg belangrijk! Daarnaast heeft voor mij de ervaring de doorslag gegeven. Fijn om een sterke partner te hebben!" Beveel je WSB aan? 'Ja!' Retail design: 10 Begeleiding: 10 Uitvoering: 10  
  Fietsenwinkel.nl over WSBStefano
 • "We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ''vandaag bedacht, morgen klaar'' heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan." Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: "Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9"
  ladenbau sport einrichtung Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore