Winkelinrichting Sportzaak

Succesvolle sportwinkels

Wat maakt de inrichting van uw sportwinkel commercieel succesvol? Dat gaat verder dan de levering van een middenunit. Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van de klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Betrouwbare interieurbouwer

Er is geen sprake van poespas en gerommel bij de daadwerkelijke inrichting van uw sportzaak. WSB bestaat sinds 1958 van het hebben van tevreden klanten. Wij hebben alle vakkundige mensen zelf in huis. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen. Vraag het onze opdrachtgevers.

Heeft u verbouwingsplannen? Bel WSB voor een inspirerend gesprek: +31 33 277 17 14 of mail ons: info@wsbdesign.com.

Presentatiesystemen

WSB kent alle soorten presentatiesystemen in sportwinkels: Hockeypresentaties, schoenpresentaties, Voetbalpresentatie, Stortmanden, Schaatspresentatie, Skipresentatie, Fietspresentatie, Zonnebrilpresentaties, Boardpresentaties, middenunits, hangunits, frontpresentaties en ga zo maar door. Alles is uitgedacht door WSB.

Onze ervaring

WSB heeft veel ervaring in turn key ontwerp en begeleiding van winkelconcepten voor sportwinkels. Onze schaalgrootte zorgt er voor dat we veel kennis hebben en scherpe prijzen kunnen rekenen. WSB werkt o.a. voor Adidas, Winkelinrichting sportwinkels DakaTelstar Surfing, Interieur Intersport Megastore Roermond, Sporthuis Pim Doesburg, Concept ontwerp Fjällräven Hanwag, Duosport, Inrichting Intersport de Leeuw, Wim Jaquet Sport, Muta Sport,  Quicksilver Pukalani,  Visscher Sport, en Brunotti Europe.

Equipe Trading kantoor | Gilze (NL)

1Equipe Trading kantoor | Gilze (NL)

Zeil & Surfcentrum Brouwersdam | Ouddorp (NL)

2Zeil & Surfcentrum Brouwersdam | Ouddorp (NL)

Daka Sport | Utrecht The Wall

3Daka Sport | Utrecht The Wall

Runningstore sport | Duffel (BE)

4Runningstore sport | Duffel (BE)

Ervaring: Fijn contact, prettig in omgang en goede prijsafspraken! Men denkt goed mee, en schakelen snel bij eventuele aanpassingen tijdens het project. Snoeren schoen- en voetspecialist Aanbeveling: ja. Beoordeling: Retail design 8, Begeleiding 8 Uitvoering 10

Snoeren schoen- en voetspecialistSnoeren voet- en schoenspecialist

Daka Sport | Leidschendam

5Daka Sport | Leidschendam

Fietsenwinkel.nl, Rotterdam

6Fietsenwinkel.nl, Rotterdam

Daka Sport | Apeldoorn

7Daka Sport | Apeldoorn

Brunotti: Ontwerp en Inrichting sportwinkel

8Brunotti: Ontwerp en Inrichting sportwinkel

WSB is een professionele partij waarbij je snel kunt schakelen en een prachtig eindresultaat realiseert!

J.P. DankaartDaka (Diverse vestigingen)

Eddy’s Mode | Eindhoven

9Eddy’s Mode | Eindhoven

Daka Sport 3000 m2 | Alkmaar

10Daka Sport 3000 m2 | Alkmaar

Goedhart Motoren, Bodegraven

11Goedhart Motoren, Bodegraven

Daka Sport 5500 m2 Sportbeleving | Rotterdam

12Daka Sport 5500 m2 Sportbeleving | Rotterdam

Ervaring: "Voor onze winkelformule hebben we na een grondige zoektocht gekozen voor WSB. Ze zijn deskundig en komen afspraken na. Erg belangrijk! Daarnaast heeft voor mij de ervaring de doorslag gegeven. Fijn om een sterke partner te hebben!" Beveel je WSB aan? 'Ja!' Retail design: 10 Begeleiding: 10 Uitvoering: 10…

Fietsenwinkel.nlStefano

Winkelrenovatie: 5 tips en trends

13Winkelrenovatie: 5 tips en trends

Intersport Megastore van den Bergh: Winkelontwerp sport zaak

14Intersport Megastore van den Bergh: Winkelontwerp sport zaak

Amsterdam Designs: Gadgets, souvenirs met hoog “Fungehalte”

15Amsterdam Designs: Gadgets, souvenirs met hoog “Fungehalte”

"We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te…

Roy van den Bergh van Intersport Megastore

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor sportwinkels

Waarom kiezen retailers van sportzaken voor WSB interieurbouw?

Meer dan 50 sportspecialisten in Europa hebben inmiddels voor de succesvolle winkelontwerpen van WSB gekozen. Bekijk de projecten en lees recensies.

Wat kost de inrichting van een sportzaak?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw winkelconcept in sport&fashion gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere sportretailers hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende sportspecialisten een nieuwe winkelinrichting ontworpen en gebouwd: Daka Sport, Intersport, Megastore van den Bergh, Brunotti, Eddy’s Fashion, Fjall Raven, Adidas, Duo Sport, Sport Health & Beautycentrum Julien, Running Store Duffel (BE) en vele anderen. Bekijk de volledige lijst van sportconcepten.

Wat zijn de interieur trends voor sportconcepten?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de sportsector zijn wij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor sportconcepten. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op.


De projecten in de categorie Sport worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.