Autoshowrooms: inrichting klantruimtes, kantoor en recepties

Ontwerp showroominrichting en werkplaatsrecepties autobedrijven

WSB Interieurbouw heeft ruime ervaring met Showroom inrichting van de automerken Audi, Volkswagen Pon, Ford, Volvo, Fiat, Mercedes. Bel WSB: +31 33 2771714. Het gaat daarbij om het ontwerp en de inrichting van klantruimtes, experience centres, werkplaatsreceptie, kantoorruimtes. Kortom de hele beleving van de ruimte rondom het automerk.

Projectbegeleiding bij renovatie van automotive showroom door WSB

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Sinds  1958 verzorgen wij de complete service voor turnkey showroominrichting. Onze kracht ligt in de conceptstrategie, in inspirerende winkelinrichting, in strakke projectbegeleiding en een effectief resultaat. Wat zijn uw wensen?


De projecten in de categorie Automotive worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.