Interieurbouw voor fietsenwinkels

Winkelinrichting fietsenzaak

Is het interieur van uw fietsenwinkel bestand tegen het online geweld? Of biedt een goede winkelinrichting fietsenzaak extra mogelijkheden voor uw online shop?

WSB is een specialist op het gebied van winkelinrichting en interieurbouw in de fietsbranche. Het is met de jaren steeds belangrijker geworden dat het interieur van een fietsenwinkel er goed uit ziet. Klanten komen naar winkels voor het contact, de service en de beleving. Deze drie waarde moeten goed worden uitgebuit om een meerwaarde te blijven ten opzichte van de online webshops.

Het contact en de service moet u zelf verzorgen, maar bij het interieur (beleving) kunnen wij u helpen. De drijfveer van WSB is om uw producten een zo mooi mogelijke plek te geven. Niet alleen de producten maar ook de ambiance spelen een grote rol bij de belevenis wereld van de klant. Daarom letten wij niet alleen op het etalage meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant de complete winkelbeleving heeft.

Omnichannel fietsenwinkel

Voor verschillende online bedrijven is een fysieke winkel naast de online winkel een must. Fietsen zijn gemoeid met onderhoud en aankoopadvies, daarom is een toevoeging van een winkel voor veel e-tailers een verbetering van het business model.   De website van de bedrijven moeten hetzelfde gevoel geven als de offline winkel. Deze vertaalslag maken wij zodat consumenten kunnen zien, voelen en beleven. Door een interieur op verschillende facetten indruk te laten maken op de zintuigen wordt het winkelen een echte belevenis, en dus een goede aanvulling op de online webwinkel. WSB werkt voor online specialisten als BCC, Coolblue en Fietsenwinkel.nl