Interieurbouw voor fietsenwinkels en fietsenzaken

Interieur fietsenwinkel

Is het interieur van uw fietsenwinkel bestand tegen het online geweld? Of biedt een goede winkelinrichting fietsenzaak extra mogelijkheden voor uw online shop?

Winkelinrichting fietsenzaak

WSB is een specialist op het gebied van winkelinrichting en interieurbouw in de fietsbranche. Het is met de jaren steeds belangrijker geworden dat het interieur van een fietsenwinkel er goed uit ziet. Klanten komen naar winkels voor het contact, de service en de beleving. Deze drie waarde moeten goed worden uitgebuit om een meerwaarde te blijven ten opzichte van de online webshops.

Het contact en de service moet u zelf verzorgen, maar bij het interieur (beleving) kunnen wij u helpen. De drijfveer van WSB is om uw producten een zo mooi mogelijke plek te geven. Niet alleen de producten maar ook de ambiance spelen een grote rol bij de belevenis wereld van de klant. Daarom letten wij niet alleen op het etalage meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant de complete winkelbeleving heeft.

Omnichannel fietsenwinkel

Voor verschillende online bedrijven is een fysieke winkel naast de online winkel een must. Fietsen zijn gemoeid met onderhoud en aankoopadvies, daarom is een toevoeging van een winkel voor veel e-tailers een verbetering van het business model.   De website van de bedrijven moeten hetzelfde gevoel geven als de offline winkel. Deze vertaalslag maken wij zodat consumenten kunnen zien, voelen en beleven. Door een interieur op verschillende facetten indruk te laten maken op de zintuigen wordt het winkelen een echte belevenis, en dus een goede aanvulling op de online webwinkel. WSB werkt voor online specialisten als BCC, Coolblue en Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkels projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Fietsenwinkels >>


Video's Fietsenwinkels winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Fietsenwinkels >>


Laatste Fietsenwinkels nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Fietsenwinkels >>

 

  • Ervaring: "Voor onze winkelformule hebben we na een grondige zoektocht gekozen voor WSB. Ze zijn deskundig en komen afspraken na. Erg belangrijk! Daarnaast heeft voor mij de ervaring de doorslag gegeven. Fijn om een sterke partner te hebben!" Beveel je WSB aan? 'Ja!' Retail design: 10 Begeleiding: 10 Uitvoering: 10  
    Fietsenwinkel.nl over WSBStefano
  • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
    Dennis beoordeelt WSB >>Burger Fashion
  • "We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ''vandaag bedacht, morgen klaar'' heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan." Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: "Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9"
    ladenbau sport einrichtung Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore