Kantoorinrichting

Gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk kantoorinrichting

Bent u op zoek naar hoogwaardige kantoorinrichting die zowel functioneel als esthetisch de Wow Factor heeft? Bij WSBDESIGN.COM | Interieurbouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk kantoorinrichting die voldoet aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Een goed ontworpen kantoorruimte heeft invloed op de productiviteit, het comfort en het welzijn van uw medewerkers. WSB begrijpt de waarde van een doordachte kantoorinrichting en streeft ernaar om inspirerende werkruimtes te creëren.

Met meer dan 65 jaar ervaring in de interieurbouw hebben we een uitgebreid portfolio opgebouwd van succesvolle kantoorinrichtingsprojecten. We hebben samengewerkt met bedrijven in diverse sectoren.

Succesvolle inrichting van kantoren en vergaderruimtes

Ons ervaren team van designers, calculators, projectbegeleiders, meubelmakers en monteurs werkt nauw met u samen om uw visie om te zetten in een praktisch en esthetisch ontwerp. We nemen uw specifieke behoeften, merkidentiteit en bedrijfscultuur in overweging om een op maat gemaakte kantoorinrichting te creëren die uw bedrijf uniek maakt.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om kantoorruimtes te realiseren. We zorgen ervoor dat uw kantoorinrichting naadloos aansluit bij uw dagelijkse werk en tegelijkertijd een positieve indruk achterlaat op zowel uw medewerkers als uw klanten.

Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie om te ontdekken hoe wij uw kantoorruimte kunnen transformeren in een inspirerende en functionele omgeving.

Veelgestelde vragen over winkelontwerp voor Kantoorinrichtingen

Hoezo een nieuwe inrichting voor mijn ontvangstruimte, werkplekken en brainwave studio’s?

De werkeloosheid is laag. De vraag naar goede professionals hoog. Werken in een inspirerende omgeving is latent misschien wel behoefte 1, 2 of 3. Hoe inspireert u met uw werkomgeving potentiële opdrachtgevers? Komt u betrouwbaar over? Laat u zien dat u in creatieve oplossingen denkt? Presenteert u zichzelf dynamisch? Je kunt er dure goeroes van reclamebureaus op los laten, maar je kan ook contact op nemen met de designers van WSB voor een goed plan voor uw merk – showroominrichting en kantoorinrichting.

Wat gaat de inrichting van mijn kantoor / showroom globaal kosten?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Gaat het om een casco oplevering? Een renovatie of totale vernieuwing? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw onderneming gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Voor welke andere bedrijven hebben jullie gewerkt?

WSB heeft voor onder andere de volgende ondernemers een nieuwe kantoorinrichting ontworpen en gebouwd: Sinke Komejan Makelaar | Middelburg, Zierikee, Goes, Zonneplan BV| Zwolle, JFPE Headoffice| Luxemburg, Medicinfo Tilburg, Nijland Makelaars | Tilburg, Bosselaar Strengers Advocaten | Utrecht, Facililty Tradecenter |Amersfoort. Bekijk de volledige lijst van meubel maatwerk interieurs voor bedrijven / showrooms / kantoorinrichtingen.

Wat zijn de interieur trends voor de inrichting van uw kantorencomplex?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de kantoorinrichting, zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor kantoren. De integratie van on- en offline activiteiten en presentaties. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB of bij u op kantoor. Neem contact met ons op

Wat zegt Woldringh over de samenwerking met WSB?

Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurspecialisten was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!


De projecten in de categorie Kantoorinrichting worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.