Boekhandel

Succesvolle winkelinrichtingen voor boekenwinkels

WSB creëert elke dag uw offline succes. Wij zijn creatieve conceptbedenkers met veel praktijkervaring. Sinds 1958. Maar in ons hoofd zijn we al bezig met 2030. Door innovatie en efficiency zijn wij internationaal toonaangevend op het gebied van winkelinrichting van boekwinkels, tijdschriftenpresentaties en dergelijke.

Winkelconcept: retail design en realisatie

Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en een zeer flexibele instelling richting de boekenbranche. Onze retail designers zorgen voor optimaal rendement. Onze  projectleiders zorgen met onze calculators voor een perfecte budgetbeheersing van alle toeleveranciers in combinatie met uw totaalbudget.

Bent u op zoek naar een succesvol winkelconcept voor uw retailketen? Bel WSB voor een insprirerend gesprek: + 31 33 2771714.


De projecten in de categorie Boekhandel worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.