>> Boekhandel

Succesvolle winkelinrichtingen voor boekenwinkels >>

WSB creëert elke dag uw offline succes. Wij zijn creatieve conceptbedenkers met veel praktijkervaring. Sinds 1958. Maar in ons hoofd zijn we al bezig met 2030. Door innovatie en efficiency zijn wij internationaal toonaangevend op het gebied van winkelinrichting van boekwinkels, tijdschriftenpresentaties en dergelijke.

Winkelconcept: Retail Design en Realisatie

Bent u op zoek naar een succesvol winkelconcept voor uw retailketen? Bel WSB voor een insprirerend gesprek: + 31 33 2771714.

Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en een zeer flexibele instelling richting de boekenbranche. Onze retail designers zorgen voor optimaal rendement. Onze  projectleiders zorgen met onze calculators voor een perfecte budgetbeheersing van alle toeleveranciers in combinatie met uw totaalbudget.

Boekhandel projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Boekhandel >>


Video's Boekhandel winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Boekhandel >>


 

  • Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: "Inmiddels hebben we met WSBdesign.com een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!"
    Makelaar met 3 vestigingenKoos