Projectinrichting: design en realisatie

Gespecialiseerd in projectinrichting

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw projectinrichting voor kantoorinrichtingshowroomsglobal brands en praktijkinrichtingen. Of het nu gaat om een modern kantoorontwerp, een luxe hotelinrichting of een zakelijke vergaderruimte, wij bieden maatwerkoplossingen die uw ruimte transformeren tot een inspirerende omgeving. Onze calculatieafdeling houdt nauw contact met een netwerk van toeleveranciers. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaand en scherp inkoopproces.

Maatwerk design compleet uitgevoerd

Onze ervaring in het buitenland stelt ons in staat om projecten internationaal te realiseren. Of u nu een bedrijf heeft dat zich lokaal of internationaal bevindt, wij kunnen uw interieurwensen waarmaken. Voor een naadloze en professionele projectinrichting, neemt u contact op met ons team. Wij streven naar perfectie en creëren interieurs die uw bedrijf of hotel naar een hoger niveau tillen. Meer weten? Neem contact op: +31 33 2771714.


De projecten in de categorie Projectinrichting worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.